Gazzeli ailenin Erdoğan sevgisi

Gazzeli ailenin Erdoğan sevgisi

Filistin, Gazze'de yaşayan Filistinli Muhammed Ramazan Dada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgisinden dolayı yeni doğan bebeğinin ismini "Recep Tayyip Erdoğan" koydu.

Gazze'nin Han Yunus kentindeki mülteci kampında yaşayan Dada, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Filistin halkına ve davasına desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini dile getirdi.

Bundan dolayı iki gün önce doğan bebeğine onun ismini verdiğini belirten Dada, "Erdoğan, aralarında Filistin'in de olduğu birçok Arap ve İslam ülkesine destek verdi. Özellikle 8 yıldır İsrail ablukası altındaki Gazze'den desteğini esirgemedi. Filistin davasına karşı cesurca tutumlar sergiledi. Ona olan saygımdan ötürü oğluma onun adını verdim" dedi.

Gazze'de daha önce de Erdoğan'ın 2009 yılında Davos'ta dönemin İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'e karşı tutumu sonrasında bir aile bebeğinin adını"Recep Tayyip" koymuş, 2010 yılında da terörist İsrail'in Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisine saldırısı sonrasında bir başka aile yeni doğan bebeklerine "Recep Erdoğan" ismini vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.