GELECEĞİN BAŞBAKANI

GELECEĞİN BAŞBAKANI

Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Gökyüzü Koleji, eğitimde başarıyı ödüllendirmek amacıyla kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Basın toplantısında Kurucu - Genel Müdür Dr. Hüseyin Emin Öztürk; ‘Hayatta başarının, mutlu bir çocukluğa dayandığını ailenin ve okulun bu bağlamda önemli bir yeri olduğunu’ vurguladı. 2011 – 2012 SBS Sınavında 500 TAM puan alan Ahmet Furkan Ülker’i, bu başarıda emeği geçen ailesini, öğretmenlerini, yöneticilerini ve Okul Müdürü Selim Genç’i tebrik ederek plaket ve ödüllerini takdim etti.

Okul Müdürü Selim Genç; öğrencinin bireysel başarısını tebrik ederken, okul öğrencilerinin kitlesel anlamda da büyük bir başarıya imza attıklarını belirtti. ‘Başarının tesadüf olmadığını, okul idarecilerinin ve danışman öğretmenlerinin süreci yakından takip etmesi ve yönetmesi ile başarının gelmesi doğal olarak gerçekleşmiştir. Öğrencimiz Ahmet Furkan Ülker’in verilen sorumlulukları ve görevleri layıkıyla yerine getirmesi de başarının sürekliliğini sağlamıştır’’ dedi.

Kurucu - Genel Müdür Dr. Hüseyin Emin Öztürk, Ahmet Furkan Ülker’e plaketinin yanında Apple İPad hediye etti aynı zamanda tam burslu olarak Özel Gökyüzü Fen Lisesi’ne kaydını yaptıran geleceğin başbakanı olmayı düşünen Ahmet Furkan Ülker ‘Hayalimdeki Okulu Kazandım çok mutluyum’ dedi.

 

dsc_0071-basin3.jpg

 

dsc_0102-basin.jpg

 

untitled.20120719220325.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.