Genç Akademisyenler buluşması III çok yakında Alanya’da.

Genç Akademisyenler buluşması III çok yakında Alanya’da.

Ülkemizin dört bir yanından üniversite-Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin bir çok saygın akademisyen ile bululacağı Genç Akademisyenler Buluşması III 1-3 Kasım 2019'da Alanya'da

Genç Akademisyenler buluşması III çok yakında Alanya’da.

2016 yılından beri Akademik Platform’un bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Genç Akademisyenler ekibi – Yeni adıyla Young Academia- Geleneksel Genç Akademisyenler buluşmalarının 3.sünü bu sene Alanya Modern Saraylar otelinde 1-3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Konuşmacılar

Her yıl birçok değerli akademisyenin katıldığı geleneksel buluşmalara bu yıl TUBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha KOÇAK TUFAN, Su Vakfı başkanı Prof. Dr. Zekai Şen konuşmacı olarak katılacaklar.

Panelistler

Genç Akademisyenlere tavsiyelerde bulunmak üzere Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Genç Akademisyenler-Rektörler Buluşması başlıklı panelde buluşacaklar.

Ödüllü Tez Sunum yarışması

Genç Akademisyenlerimizin hazırlamış oldukları tezlerini değerlendirme üzere çok değerli konuşmacılardan ve panelistlerden oluşan jüri heyetine 7 dakikada sunacaklar ve ilk 3’e giren tez sunumları ödüllendirilecek. Tez konuları hakkında bu değerli jüri üyelerinden değerlendirme almak için birçok genç akademisyenimizin yarışacağı bu programda kaybeden olmayacağı ortada.

Danışmanlık Saati

Programa katılan Genç Akademisyenler kendi alanlarında ilerlemiş tecrübeli akademisyen hocalarımız ile buluşacaklar, alanları hakkında akıllarına takılan sorulara cevap bulacaklar, akademik çalışmaları için network imkanı bulacaklar.

 

Programın başvuruları halen devam etmekte olup, kayıt ve detaylı bilgi için

http://youngacademia.com/bulusma-3/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Geç kalmadan sizde yerinizi ayırtın.

www.youngacademia.com

https://www.instagram.com/youngacademia/

https://twitter.com/youngacademia_

https://www.facebook.com/youngacademiacom/

https://www.youtube.com/channel/UCBhS6oL_ZvVGGDSUQbVoq-w

tubitak-baskani.jpgyuksekogretim-kalite-kurulu-baskani.jpgyok-yurutme-kurulu-uyesi.jpgsu-vakfi-baskani.jpgap-yk-baskani.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.