GencizBiz Uyumaya Davet Ediyor!

GencizBiz Uyumaya Davet Ediyor!

İlk sayısında “Kim Demiş Dergicilik Öldü Diye” sloganıyla yola çıkan gençlik dergisi “GencizBiz” şubatta ikinci sayısıyla okuyucuyla buluşuyor

İlk sayısında “Kim Demiş Dergicilik Öldü Diye” sloganıyla yola çıkan gençlik dergisi “GencizBiz” şubatta ikinci sayısıyla okuyucuyla buluşuyor. Müzikten spora, sinemadan eğitim-kariyer sayfasına gençlikle ilgili birçok konuyu içeren dergi dosya konusunda bu kez gençlerin geceleri uyumayarak bilgisayar başında geçirdikleri vakti sorguluyor.

“Uykusuz Her Gece” başlığıyla hazırlanan dosyada bir gencin uykusuz kalıp, uzun süre ekrana bakmakla oluşan kriz geçirmesinden yola çıkılarak geceleri gençlerin neden uyumadıkları ve yol açtığı sorunlar masaya yatırılıyor.

Dergi her sayısında okuyucuyu nostaljik bir yolculuğa çıkararak bir zamanların vazgeçilmezi fotoromanlara geri götürüyor. Her sayıda başka bir konuğun hikâyesinin paylaşıldığı fotoroman sayfasının bu sayıdaki öznesi Sadık Yalsızuçanlar…

Şu sıralar “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinde Kenan karakterini canlandıran usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ile bir röportajında yer aldığı dergide Danyal kendi dizisini bile izlemediğini itiraf ediyor. Derginin bir diğer konuğu ise Vatan Gazetesi Köşe Yazarı Mutlu Tönbekici. Serbest Kürsü köşesinde dergi yayın kurulu ile birlikte yapılan sohbetin yansıması okunuyor bu sayfalarda.

Kısa film çekmek isteyen gençler için de kısa film çekme tekniklerinin anlatıldığı bir bölüme yer verilen dergi Öğrenci Bütçesi sayfasıyla da dikkat çekiyor.

Üsküdar Gençlik Merkezi’nin bir projesi olarak ortaya çıkan derginin kadrosu da daha önce birçok dergide görev yapmış gazetecilerden oluşuyor. Bir gençlik platformu olmayı hedefleyen dergi ilerleyen zamanlarda sosyal projelerle adından söz ettirmek istiyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın imtiyaz sahibi olduğu dergiye ulaşmak için “Üsküdar Gençlik Merkezi, Burhaniye Mah., GençOsman Sk. No:13 P.K. 34676 Üsküdar / İstanbul” adresi ya da 0216 557 71 98 nolu telefon kullanılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.