Bild'den inanılmaz iddia!

Bild'den inanılmaz iddia!

Bild gazetesi, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa'nın, kadroyu bir falcıya danışarak kurduğunu iddia etti...

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın, sahaya süreceği ilk 11'i bir falcıya danışarak belirlediği ileri sürüldü.

Almanya'da yayımlanan Bild am Sonntag gazetesi, bilginin kaynağını belirtmediği haberde, Çapa'nın, kadroda hangi oyunculara yer vereceği konusunda bir falcıya danıştığını iddia etti.

Falcı'nın Çapa'ya harfler söylediği belirtilen haberde, bu harfleri isminde bulunduran oyuncuların maçta oynadığı öne sürüldü.

Oyuncuların bu yöntemi öğrenmesinden sonra takım içinde rahatsız bir otmanı oluştuğu ifade edilen haberde, bir oyuncunun, ''2012 yılında yaşıyoruz. Buna anlayış gösteremem'' şeklinde konuştuğu da öne sürüldü.

Haberde, Çapa'nın ikinci yarıda kadroyu falcıyla değil, kendi mantığıyla kurmaya çalıştığı, şimdiye kadar 3 maçta 1 galibiyet aldığı kaydedildi.

ÇAPA'DAN CEVAP GECİKMEDİ
Öte yandan, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Alman basınında çıkan falcı haberini yalanladı.

Çapa, Almanya'nın Bild am Sonntag gazetesinin, bilginin kaynağını belirtmeden yayımladığı haberde, kadroda hangi oyunculara yer vereceği konusunda bir falcıya danıştığını iddia etmesine esprili bir yaklaşım sergiledi.

Çapa, falcıya danışma olayının gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Keşke öyle bir tanıdığım olsa da sorup kadro kurabilsem'' dedi.

Futbolda böyle şeylerin yeri olmadığını ifade eden Çapa, ''Bu tür haberler kasıtlı olarak yazılıyor. Futbol bu kadar kolay bir oyun değil. Biz ekibimle beraber bilimsel çalışmalar ışığında kadroyu oluşturuyoruz. Bu haberin Türk basınında değil de Alman basınında yer alması da ayrıca manidar. Bu iddiaları kimin ortaya attığını biliyorum ama umursamıyorum'' diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.