"Gençlerimizin yanında, çocuklarımızın yanında olmaya her zaman gayret ediyoruz."

"Gençlerimizin yanında, çocuklarımızın yanında olmaya her zaman gayret ediyoruz."

"Bu görüntüyü vermek, bu duyguyu sizlerle bir araya gelmek ve sizlere hizmet edebilmek bizim için çok önemli. "

İSTANBUL (AA) - Sultangazi Belediyesinin düzenlediği "Hoş geldin Bebek" programında 300 bebek ve annesi bir araya geldi.

Sultangazi Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen programda, kendileri için hazırlanan parkurlarda çeşitli oyunlar oynayan bebekler, palyaçolarla eğlenme fırsatı buldu.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ve eşi Tuba Dursun'un ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılan annelere bebekler için hazırlanan ve içinde temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu çantalar hediye edildi.

Bebeklerle fotoğraf çektirerek ailelerle sohbet eden Abdurrahman Dursun, belediye olarak bebekler ve çocuklar için her zaman eğitsel faaliyetler düzenlediklerini, aileleri de hiçbir zaman unutmadıklarını söyledi.

Sultangazili ailelerle buluşmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Dursun, "Bu görüntüyü vermek, bu duyguyu sizlerle bir araya gelmek ve sizlere hizmet edebilmek bizim için çok önemli. Kadınların buluşması önemli ama sizlerle buluşmak bizim için daha önemli. Kadını güçlendiren, meslek sahibi olan bir ilçe olmak için gayret eden bir ilçeyiz." dedi.

Dursun, Sultangazili üniversite öğrencilerine de önem verdiklerini, üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerin ulaşım masraflarını karşılayacaklarını belirtti.

Belediye olarak özellikle eğitime çok önem verdiklerini vurgulayan Dursun, "Eğitime güçlü bir destek olmak için ailelerimizin yanında, gençlerimizin yanında, çocuklarımızın yanında olmaya her zaman gayret ediyoruz. Onların başarılı olmaları bizi de mutlu edecektir." diye konuştu.

Kadınlar için meslek edindirmenin yanı sıra kadınlara özel ücretsiz spor merkezleri kurduklarını anlatan Dursun, kültürel etkinlikleri de artıracaklarını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.