Gençlik TATLISES'in heykelini dikecek

Gençlik TATLISES'in heykelini dikecek

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yapılan silahlı saldırıyı sonrası Türkiyenin önemli değerlerine sahip çıkmak adına sanatçının heykelini dikecek.


 Türkiye Gençlik Konfederasyonu Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yapılan silahlı saldırıyı sonrası Türkiyenin önemli değerlerine sahip çıkmak adına sanatçının heykelini dikecek. Şanlıurfa ve İstanbul'a dikmeyi planladıkları heykeller için hem Valiliklere hemde Belediyelere başvurulacaklarını,Dünya starlarının nasıl heykelleri oluyorsa bizlerinde olması gerektiği belirtildi. 
 
 Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Barış Durak,Türkiye'ye mal olmuş bir sanatçıya böylesi kalleşçe yapılan saldırıyı  tekrardan kınadıklarını ,tüm gençliğin İbrahim Tatlıses'in şarkıları ile büyüdüğünü ve böylesi büyük bir sanatçının da heykelinin dikilmesi gerektiğini söyledi. 
 Türkiye Gençlik Konfederasyonu Basın ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Barış Durak,böylesi sanatçıların en yüksek değerlerin verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Tatlıses'e Devlet Sanatçısı ünvanının da verilmesi gerektiğini söyleyen Durak '' Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu sesiyle,insanlığıyla,işadamlığıyla ve herkese karşı olan tavrıyla adını İmparator olarak yazdıran böylesi bir santçıya yapılan bu saldırıyı  tekrardan nefretle kınıyoruz. Böylesi dev bir sanatçının heykelinin dikilmesi gerektiğini düşündük. Hem memleketi Şanlıurfa'ya hemde İstanbul'a dikilmesi için girişimlerde bulunduk. En kısa zamanda yerler belirlenince Dünyaca ünlü bir sanatçının heykelini dikmiş olacağız'' dedi. 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :