Kılıçdaroğlu gazilerile görüştü

Kılıçdaroğlu gazilerile görüştü

Kılıçdaroğlu bu kez Genel Merkez'de gazileri ağırladı.

 

Kürt sorununun çözümüne yönelik adım atan ve bir yol haritası çizen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kez Genel Merkez'de gazileri ağırladı.

BOŞUNA MI BEDEL ÖDEDİK

Erdoğan'la kürt sorunu konusunda diyalog haline ola Kılıçdaroğlu ve Erdoğan sorunun çözümü için Akil İnsanlar Kurulu oluşturulmasına karar vermişti. Gaziler de Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edip "Bu savaşta ödediğimiz bedel boşa mı gidecek. Akil İnsanlar Kurulu'nda bizim de temsilcilerimiz" olsun dedi.

 

AMERİKA DEĞİL BİZ ÇÖZERİZ

Aldıkları maaşın yetersizliğinden yakınan gazilerin şikayetlerini dinleyen ve sorunları not alan Kılıçdaroğlu, önemli mesajlar da verdi. Adına ne derseniz deyin, ortada bir sorun var. Bu sorunu bizim çözmemiz lazım. Bir araya gelip konuşmak soruna sağlıklı teşhis koymak için çok önemlidir. Önce buradan başlamamız lazım. Biz bunu önerdik. Biz bir yol haritası önerdik. Bakın Beşir Atalay ne diyor? Diyor ki, PKK'nın silah bırakması için diyor Amerika'da devrede diyor. Biz niye çözmüyoruz da Amerika çözüyor? Biz niye çözmüyoruz yani? Biz bu ülkenin vatandaşı değil miyiz? Biz bu ülkenin vatandaşından oy almadık mı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.