Genelkurmay Başkanı Özel, o aileyi unutmadı

Genelkurmay Başkanı Özel, o aileyi unutmadı

Şehit oğulları için evlerini müzeye çeviren aileye Necdet Özel plaket gönderdi.

Adana'nın Pozantı ilçesinde, 2007 yılında şehit olan Üsteğmen Muhammet Ali Demir'in odasını, oğullarının hatıralarının yaşatıldığı müze haline getiren aileye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel plaket gönderdi.

Tümgeneral Bostancı, Genelkurmay Başkanı Özel'in, Demir ailesinin müzeye dönüştürdüğü evin haberlerini medyada gördükten sonra çok etkilendiğini ve bazı hediyeler göndermek istediğini belirtti.

Tümgeneral Bostancı, Genelkurmay Başkanı Özel'in aileye gönderdiği plaketi ve evdeki müzeye konulmak üzere bazı hediyeleri takdim etti.

Şehit babası Cumali Demir, hatırlanmanın güzel olduğunu belirterek, gönderdiği hediyeler nedeniyle Genelkurmay Başkanı Özel'e teşekkür etti.

Anne Adile Demir ise hatırlanmanın ve unutulmamanın çok güzel olduğunu ifade etti.

Tümgeneral Bostancı ve eşi, Tuğgeneral Celepoğlu ve Albay Koç, müzeye dönüştürülen evi gezerek, şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demir'in müzedeki eşyalarını inceledi.

Jandarma Üsteğmen Muhammed Ali Demir, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2007 yılında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda şehit olmuştu. Demir'in ailesi, oğullarının odasını hatıralarının yaşatıldığı müze haline getirmişti.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.