Genelkurmay'ın Tunceli zirvesi

Genelkurmay'ın Tunceli zirvesi

Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanı bölgede, PKK'nın Karadeniz geçişlerini konuştu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, bazı kuvvet komutanlarıyla Tunceli'deki birlikleri denetleyip, bölgedeki operasyonlarla ilgili brifing aldı.

PKK'NIN KARADENİZ GEÇİŞLERİ MASAYA YATIRILDI

Yapılan özel bir toplantıda ise özellikle PKK'nın Tunceli bölgesinden Karadeniz geçişlerinin engellenmesi ve alınması gereken tedbirler ve operasyonlar masaya yatırıldı.

Koşaner önceki gün geldiği Elazığ'dan dün helikopterle Tunceli'ye geçti. Beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman bulunan Koşaner, Hozat'taki 51'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na geldi.

BRİFİNG ALDILAR

Koşaner ve komutanlar 51'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Aysan ile görüşerek, brifing aldı. Komutanlar, daha sonra Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'na geçti.

Brifingin ardından Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı sorumluluk alanındaki komutanlarında katıldığı özel bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda özellikle Tunceli bölgesinde örgütün Karadeniz geçişlerinin engellenmesi ve alınması gereken tedbirler ve operasyonlarla ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapıldığı belirtildi. (Tararf)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.