Genelkurmay'dan CHP'ye jet yalanlama

Genelkurmay'dan CHP'ye jet yalanlama

Genelkurmay Başkanlığı, CHP'nin cezaevi raporuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı, CHP Cezaevi İnceleme ve İzleme Komisyonunca hazırlanan raporunun sunumu esnasında Genelkurmay Başkanına atfen söylenen ifadelerin tamamının gerçek dışı olduğunu bildirip, CHP'ye dava açtığını duyurdu

"ADLİ MAKAMLARA AKTARILDI"

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, "CHP Cezaevi İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeleri tarafından hazırlanarak bir basın toplantısı ilekamuoyuna duyurulan raporun sunumu esnasında Genelkurmay Başkanına atfen söylenen ifadelerin tamamı gerçek dışı olup konu adli makamlara aktarılmıştır" ifadelerine yer verildi.

CHP'Lİ VEKİL "FİGÜRAN" DEDİ

CHP Cezaevi İzleme Komisyonu üyesi Milletvekili Muharrem Işık söz konusu raporun açıklandığı toplantıda Genelkurmay Başkanı Necdet Özel için "figüran" ifadesi kullanmıştı. Işık şunları söylemişti:

"Türkiye’de hukukun, adaletin son 5 yılda nasıl tüketildiğini, katledildiğini film seyreder gibi seyrediyoruz. Bu filmin yazarı Tayyip Erdoğan ve onun adamları eski dostu, yeni düşmanı cemaat. Yöneten Tayyip Erdoğan ve ekibi. Figüranlar Necdet Özel, Bekir Bozdağ ve Yargıtay ne yazık ki"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.