Genelkurmay'dan Yeni Açıklama

Genelkurmay'dan Yeni Açıklama

Genelkurmay Başkanlığı, bilgi sızdırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturmada adı geçen askerlerle ilgili bir bulguya rastlanmadığını açıkladı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bilgi sızdırdığı iddia edildiği için hakkında bilgi toplama faaliyeti icra edilen ve yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, adı gündeme gelen askeri personele yönelik, bugüne kadar ileri sürülen bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır." denildi.

İŞTE "TEK CÜMLELİK" O AÇIKLAMA

TARİH : 31 Aralık 2009

SAAT : 09:50

NO : BN - 135 / 09

Bilgi sızdırdığı iddia edildiği için hakkında bilgi toplama faaliyeti icra edilen ve yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, adı gündeme gelen askeri personele yönelik, bugüne kadar ileri sürülen bu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Genelkurmay Başkanlığı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla ilgili iki askerin gözaltına alınmasıyla ilgili de daha önce yaptığı açıklamada, "Söz konusu askeri personel, uzun süredir devam eden, kastedilen bölgeye yakın bir yerde oturan ve bilgi sızdırdığı iddia edilen bir askeri personel hakkında bilgi toplamak üzere görevlendirilmişlerdir." ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :