Eliaçık da Sahneye Çıktı!

Eliaçık da Sahneye Çıktı!

Gezi olaylarında başrolde olan İhsan Eliaçık ses kasetleri ile birlikte yeniden sahne oldu. Eliaçık, hesabından Başbakan Erdoğan'a alenen hakaret etti.

Aykırı çıkışları ile bilinen İslamcı yazar İhsan Eliaçık da sahne aldı. Ses kasetleriyle ilgili Erdoğan ve oğluna hakaretler yağdırdı. 

Başbakan için 'hırsız, katil, yalancı' diye yazan Eliaçık, oğlu Bilal Erdoğan için ise 'şapşal oğlu, lüks düşkünü ailesi' diye hakaretler sıraladı. 

İşte Eliaçık'ın attığı hakaret twitleri;

*9+33 genç/çocuk için o bir KATİL! Taşı taşı bitmeyen milyarlar için o bir HIRSIZ! Camide içki, Kabataş'dan dolayı o bir YALANCI'dır!

*Devlet katil, hırsız ve yalancı bir adamın, şapşal oğlunun, lüks düşkünü ailesinin ve kapıkulu yandaşlarının çiftliği mi olacak?

*İleride bu ses benim değil, montaj diyebilmek için fosfıs konuşuyor, oğlu durumu çakmadığı için şapşal cevaplar veriyor, muktedirin sefaleti..

*O evden eve kaçırdığın milyonlar kendininse kenz, devletinse soygun, milletinse hırsızlıktır. Gırtlağına kadar harama batmışsın.

HIRSIZ OĞLU HIRSIZMIŞSIN

*12 yıldır iktidarda affedilmez suçlar işledin. Anadolu insanını din, iman benim bacım,milletim diye kandırdın, sen hırsız oğlu hırsızmışsın!

*Biriniz yolsuzluk şampiyonu,diğeriniz dinleme casusluk. Birinizde rant çoşkusu diğerinizde cemaat taassubu. Adaleti, merhameti unuttunuz.

*Evlere saklanan milyonlar montaj, kolaj bilmem ne, peki 6 ayda 30 daire sahibi olanları nereye saklayacaksınız?

*Muktedir tam yavuz hırsız, hem çalıyor hem de millete pencerenizi neden açık bıraktınız, kapıyı neden kilitlemediniz diye zılgıt çekiyor. Yolsuzluk gündemi dinlemelerden de,Kürt sorunundan da,Suriye'den de önemlidir.Var güçleriyle gündemi değiştirmeye çalışıyorlar ama nafile..

*Suçüstü yakalansa yine inanmazlar.Muktedir 'evet o görüntüdeki benim' dese yine inanmazlar.Çünkü muktedir onlara lazımdır.

screen-shot-2014-02-26-at-3.07.18-pm.pngscreen-shot-2014-02-26-at-3.23.32-pm.png

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.