Giresun'da dev dalgalar sahil yolunu sular altında bıraktı İZLE

Giresun'da dev dalgalar sahil yolunu sular altında bıraktı İZLE

Giresun'da şiddetli fırtına nedeniyle yükselen dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'nu bastı. 'Tsunami' gibi baskında bazı araçlar akıntıya kapıldı.

Fırtına nedeniyle yaklaşık 6 metreye ulaşan dalgalar, Giresun Emniyet Müdürlüğü önündeki bölgeden sahil yoluna vurmaya başladı. Ani su baskınıyla bazı araçların çevreye savrulduğu görüldü.

YOL KAPATILDI, ARAÇLAR KURTARILDI

Dalgaların oluşturduğu su birikintileri nedeniyle ulaşım yapılamayınca Karadeniz Sahil Yolu, Bulancak ilçesinde Trabzon yönüne, Keşap ilçesinde de Giresun yönüne kapatıldı. Su birikintisinde kalan bazı araçlar ise sürücüleri tarafından kurtarılmaya çalışıldı.

Giresun'da dev dalgalar -Galeri

Sahil yolunu sular altında bırakan dev dalgalar İZLE

EMNİYET VE ASKERLİK ŞUBESİNİ DE SU BASTI

Öte yandan Emniyet Müdürlüğü binası ile Askerlik Şubesi binasını su bastı. Birçok araç kapanan Karadeniz Sahil Yolu nedeniyle yolda mahsur kaldı. Uzun araç kuyrukları oluştu.

Dalgaların sular altında bıraktığı Karadeniz Sahil Yolu, fırtınanın dinmesi ve suyun tahliye edilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

BELEDİYE BAŞKANI: "TEYAKKUZDAYIZ"

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Karadeniz'de dev dalgalar sonucu oluşan hasarın giderilmesi için çalışmalara başlandığını açıkladı. Aksu, belediye olarak Karadeniz'de fırtına nedeniyle yaşanabilecek yeni bir olumsuz duruma karşı teyakkuz halinde olduklarını ifade etti.

Giresun'da dev dalgalar caddeyi sular altında bıraktı İZLE

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.