Gökçek Beypazarı'nda Mansur Yavaş'ı solladı

Gökçek Beypazarı'nda Mansur Yavaş'ı solladı

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, Ankara'daki son oy oranını açıklayıp, anket şirketlerini MHP'nin kalesi Beypazarı'na davet etti. Eski MHP'li, CHP'nin bugünkü Ankara adayı Mansur Yavaş'a meydan okuduğu ilk anketin sonucu açıklandı.

Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde bir önceki seçimde Mansur Yavaş'ın partisi olan MHP'nin yüzde 45.5 oyla birinci geldiği Beypazarı'nda rakibine meydan okudu.

ARADAKİ FARK 19.8'E ULAŞTI

Gökçek aynı Beypazarı'nda kendisinin galip geleceğini göstermek için anket şirketlerini bu ilçeye davet etti. Ardından ORC isimli anket şirketinin Beypazarı'nda yaptığı araştırma sonucuna göre Gökçek haklı çıktı. Buna göre AK Parti yüzde 54'lük oy ile bu ilçede birinci parti oldu. Son rakamlara göre Gökçek ile Mansur Yavaş arasındaki fark 19.8'e ulaştı.

İŞTE O ANKET

'SADECEBEYPAZARI'NDA ANKET YAPMAYA DAVET EDİYORUM'

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, sıklıkla kullandığı sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla Beypazarı'nda yapılan bir anket sonuçlarını paylaşan Gökçek, açıklamasında"Şimdi size Beypazarı'nda bugün 2011 kişi arasında yapılan anket sonuçlarını açıklıyorum; M. Gökçek 60.65, M. Yavaş 31.34, MHP 7.68. Türkiye'deki bütün anketçileri Ankara seçim sonuçlarını almak için, sadece Beypazarı'nda anket yapmaya davet ediyorum. Ve bekliyorum…" ifadelerine yer vermişti.

ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.