Gökçek: Demirel Ve Koç Sarıgül'ü CHP Lideri Seçti

Gökçek: Demirel Ve Koç Sarıgül'ü CHP Lideri Seçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP ile ilgili tespitlerine devam ediyor.

Melih Gökçek, daha önce defalarca söylediği "Mustafa Sarıgül CHP'ye genel başkan olacak" iddialarını farklı bir boyuta taşıdı. Gökçek önceki açıklamalarından farklı olarak, Nazmiye Demirel'in vefatı sonrası taziye sırasında gerçekleşen 4'lü görüşmede, "Sarıgül'ün Rahmi Koç ve Süleyman Demirel tarafından CHP'nin yeni genel başkanı olarak belirlendiğini" iddia etti.

4'LÜ GÖRÜŞMEDE GENEL BAŞKANI TESPİT ETTİLER

Mustafa Sarıgül'ün Rahmi Koç ve Taylan Bilgen'in Süleyman Demirel'i taziye ziyareti için gittiğini ve taziye sonrası odada bulunan herkesin dışarıya çıkarıldığını ve 4'lü bir zirve yapıldığını söyledi. Rotahaber'in yayınladığı fotoğrafların yer aldığı görüşmenin 8-10 dakika sürdüğünü kaydeden Gökçek, görüşmede CHP yeni Genel Başkanı 'nın Mustafa Sarıgül olarak tespit edildiğini öne sürdü.

BU İŞ BİTTİ HAYIRLI OLSUN

Görüşme sonrası Doğan Grubu gazetelerinin ve Koç Holding'in Mustafa Sarıgül'e destek vereceğini belirten Gökçek "Sarıgül 'ün CHP Genel Başkanlığı hayırlı uğurlu olsun. Kılıçdaroğlu, istediği kadar yırtınsın gücü yetmez. 2 manşetle Kılıçdaroğlu'nun ipliğini pazara çıkarırlar. Görüştüler ve bitti bu iş" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.