Gökçek: Milletimiz AK Parti-MHP koalisyonunu bekliyor

Gökçek: Milletimiz AK Parti-MHP koalisyonunu bekliyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 4 senelik AK Parti-MHP koalisyonunun Türkiye'ye çok şey kazandıracağını söyledi. Facebook Twitter Linkedin Google Gönder

Bugün gerçekleşen Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinden koalisyon sonucu çıkmamasının ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, Başbakan Davutoğlu'nun görüşme talebine olumlu cevap vermesinin ardından Melih Gökçek, Twitter hesabından koalisyona ilişkin açıklamada bulundu.

Gökçek, "Sayın Bahçeli, Sayın Davutoğlu'nun çağrısına olumlu cevap vermiş. Sayın Bahçeli, partinizde sizi yok sayan davranış nasıl kabul edilemez ise, AK Parti'de Sayın Cumhurbaşkanımızın yok sayılacağı bir davranış takdir edersiniz ki kabul edilemez. TBMM Başkanlık Divanı Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde CHP ve HDP grupları gitmezken, MHP ve AK Parti gruplarının ziyareti gönüllerde sevinç vesilesi olmuştur. AK Parti-MHP koalisyon görüşmelerinde aynı hassasiyeti göstermenizi sağduyulu vatandaşlar özlemle beklemektedir.Milletimiz AK Parti-MHP koalisyonunu bekliyor. 4 senelik bir koalisyon Türkiye'ye inşallah pek çok şey kazandıracaktır" ifadelerini kullandı.

www.yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.