Gökçek: Size hadi bakalım diyecekler

Gökçek: Size hadi bakalım diyecekler

ODTÜ’deki yol tartışması Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşındı.

ODTÜ’deki yol tartışması Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşındı. Çalışmalar sırasında eylemcileri destekleyen milletvekillerini hedef alan Gökçek,“Bundan sonra arkadaşlara tembih edeceğim, milletvekilleri geldiği zaman ‘Hadi bakalım hadi bakalım’ diyecekler” dedi.

Bu sözler üzerine CHP’li meclis üyeleri ile Gökçek arasında tartışma yaşandı. CHP Milletvekilleri Hüseyin Aygün, İlhan Cihaner ve Aylin Nazlıaka’nın olayları provoke ettiğini iddia eden Gökçek şunları söyledi:

HADİ BAKALIM NAZLIAKA

“CHP grubuna rica ediyorum, milletvekillerini aydınlatsınlar. Özellikle oradaki anarşi olaylarının içine girip o öğrencileri tahrik ve teşvik etmesinler. Milletvekilleri arabalarımıza taşlar atmasın. Sayın Nazlıaka çok iyi şov yapıyor onu söyleyeyim, dozerin önüne çıkıp Gezi Parkı olaylarında siyah elbiseli bir hanım TOMA’nın önüne geçmişti ya, aynı o hareketi yapıyor. Aylin Nazlıaka, işçilere ‘sen gel bakalım buraya kimliğin var mı’ diye soruyor. Sen kim oluyorsun nesin sen. Oradaki garip de kalkıp kimlik gösteriyor. Hayret bir şey. ‘Hadi yürü işine sen kimsin’ dese bitti. Ben olsam onu derim ‘hadi yürü’ bunu hak ettin ama. Orada hiç bir tane polis yok Hüseyin Aygün eline taşı alıyor atıyor. Bundan sonra arkadaşlara tembih edeceğim geldiği zaman ‘Hadi bakalım hadi bakalım’ aynen böyle diyecekler, Herkes haddini bilecek.” CHP sıralarından “Polise mi talimat vereceksiniz” sorusu üzerine Gökçek, “Hayır kendi elemanlarıma talimat vereceğim ‘hadi’ diyecekler” şeklinde yanıt verdi.ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.