Gökçek, Twitter takipçileriyle buluştu

Gökçek, Twitter takipçileriyle buluştu

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'da kendisiyle görüşmek için randevu alan 40 takipçisiyle Gençlik Parkı Kabul Salonu'ndaki yemekte buluştu.

İstanbul ve Eskişehir gibi Ankara dışından gelenlerin de olduğu 40 twittercıyla verdiği söz üzerine buluşan Başkan Gökçek, onların Ankara'yla ilgili çeşitli soru ve sorunlarına samimi cevaplar verdi. Önce Twittercıların belediyenin çalışmalarıyla ilgili sorularını detaylı bir şekilde anlatan Başkan Gökçek daha sonra Twitter ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çoğu üniversite öğrencisi olan grupla keyifli bir ortamda sohbet eden Başkan Gökçek, "4 gündür Twitter kullanıyorum ve 14 bin takipçiye ulaştım. 70 bin tıklanma ile dün itibarıyla 27. sıraya ulaştım. Kemal Kılıçdaroğlu'na 2 sıra kaldı. Herhalde bugün itibarıyla onu geçerim" dedi.

Bir üniversite öğrencisinin neden Twitter'ı seçtiğini sorması üzerine Başkan Gökçek, "Twitter'ı duyuyordum ama böylesine muazzam iletişim kurulabilen ve bu kadar keyifli bir internet ortamı olduğunu bilmiyordum. Son 4 gün içinde en çok popüler olan ve tıklanan twitterci ben oldum. Bir anda her bir taraftan 17 bin kişi beni takip etmeye başladı. Twitter'ı çok sevdim, bundan sonra daha değişik ve daha orijinal kullanacağım. Hem sizlerle sohbet edeceğim, hem de yeniliklerle karşınızda olacağım" diye konuştu.

Twitter'ı mesai saatleri dışında gece yarısından sonra kullandığını ve hiçbir şekilde işlerini aksatmasına izin vermediğini belirten Başkan Gökçek, Twitter'da büyük ilgiyle izlendiği için muhaliflerinin bile kendisini kıskanmaya başladığını söyledi.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren sohbet sonrası çoğu gençlerden oluşan takipçileriyle "Twitter Hatırası" yazılı panonun önünde fotoğraflar çektiren Başkan Gökçek, gelen herkese Ankara'nın eski fotoğraflarından oluşan "Bir Zamanlar Ankara" ve Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" adlı kitapını hediye etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :