Gökçek'ten adaylık açıklaması

Gökçek'ten adaylık açıklaması

Gökçek bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, partisinin uygun görmesi durumunda bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini belirtti.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da 1 milyon takipçiyi aşmasından dolayı verdiği yemekte bin takipçisiyle bir araya geldi.


ATO Congresium'daki etkinlikte sunum yapan Gökçek, projeleri hakkında bilgi verdi. Temapark ve Hayvanat Bahçesi Projesi'ni anlatan Gökçek, "Allah nasip ederse Ankara'nın en büyük projesi Disneyland'a benzeyen Temapark olacak. Alan açısından ve oyuncak açısından Türkiye'nin değil dünyanın en büyük temaparkı oluyor" görüşünü paylaştı. Gökçek, inşaatın başladığını, mart başında çadırların birkaçının açılacağını kaydetti.


Ankara Fuar Alanı ve Kongre Merkezi, Kızılay Yenileme Projesine ilişkin de bilgiler veren Gökçek, metro inşaatlarının tüm hızıyla devam ettiğini, Sincan metrosunun aralık ayı itibarıyla deneme çalışmalarına başlayacağını belirtti.

YAZETE

-Soruları yanıtladı-


Çekiliş usulüyle takipçilerin sorularını da yanıtlayan Gökçek, yerel seçimler ve aday adaylığıyla ilgili soru üzerine, "Allah nasip ederse bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istiyorum. Partim uygun görürse Allah nasip ederse bir dönem daha belediye başkanlığı istiyorum. Ondan sonra da siyaseti bırakayım. Allah ömür verirse medyacılık yapayım diyorum" yanıtını verdi.


Bir soru üzerine Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katılmasını da değerlendiren Gökçek, şunları kaydetti:


"Kılıçdaroğlu deyince, adamcağızın façasını bozdular. Adam diyor ki 'Ben senin yerine geleceğim, yerine oturacağım. Belediye başkanı olmaya değil genel başkan olmaya geliyorum' diyor. Göz göre göre partinin içine alıyor. Nereden sıkıştırdılar ki aldılar. Bu baronlar nasıl baronlar. CHP'yi nasıl yönetirler? Sarıgül'ün ne yapacağı da belli olmaz. Genel başkanlığa fit olup İstanbul Belediye Başkanlığından vazgeçebilir. Bana sorarsanız CHP'nin başında Kılıçdaroğlu kalsın. Biz onun gibisini bulamayız."


Gökçek, etkinliğin sonunda katılımcılarla tek tek fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.