Gökçek'ten cemaate kaset suçlaması

Gökçek'ten cemaate kaset suçlaması

Melih Gökçek, AK Parti'den istifa eden bir milletvekilini kasetle tehdit edildiğini ve istifa ettirildiğini iddia etti.

Ankara Büyükşehir Beledyiye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti'den istifa eden bir milletvekilinin kasetlerle tehdit edildiğini söyledi. Cemaate yine çok sert sözlerle yüklenen Gökçek, torunlarını cemaatin okullarından aldığını, eşinin isminin verildiği okuldan da ismin silinmesi için başvuru yaptıklarını açıkladı.

Melih Gökçek, A Haber'de katıldığı Gündem Özel programında paralel örgüt hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.  Önceleri kendisin övgüler yağdıran paralel örgütün, 17 Aralık'tan sonra tam tersi bir tavır takınarak hakaret, iftira ve karalama kampanyası yoluna başvurduğunu söyleyen Gökçek, eşinin bir okula isminin verilmesiyle ilgili de konuştu. 
 
TORUNLARIMI O OKULLARDAN ALDIK
 
Eşinin o okuldan ismini sildirmek için müracaat ettiğini belirten Melih Gökçek, paralel örgütün okullarında eğitim gören torunlarını da bu okullardan aldığını ifade etti. İşte Gökçek'in açıklamaları;
 
CEMAAT'İ İKİYE AYIRIYORUM
 
Ben Cemaat'i ikiye ayırıyorum. Birisi, gerçekten kendisini hizmete adamış ve hizmete saf olarak her türlü yardımı yapan insanlar. Özellikle esnaf grubunun içinde pırıl pırıl insanlar var. Bu insanlar sırf Allah rızası için yardım ettiler. Gayet iyi biliyorum. Çoğunu tanırım. 
 
Bir de malesef artık beynelmilel güçlerin emrine girmiş, oradan ne talimat gelirse onu Türkiye'de yapmaya hazır olan bir ekip var. Bu ekip için hiç ilke falan yok. Tek ilke Recep Tayyip Erdoğan'ın düşürülmesi. 
 
Bir müslüman, bir arkadaşının hakkında film, kaset, tape, belge biriktirir mi? Kardeşlerinin kusurlarını araştırmak için belge biriktiriyorlar. 
 
Öyle şeyler anlatıyorlar ki inanmak istemiyorum. İspat edemem de. 
 
AK PARTİLİ VEKİLİ O OTEL HER DEFASINDA AYNI ODAYA VERDİ, TESADÜF MÜ?
 
Mesela AK Partili, lider konumundaki arkadaşlarımızdan bir tanesini 4-5 sefer gittiği otelde, her gidişinde kendisini aynı odaya veriyorlar. Aklımıza neler geliyor neler. Ayrı ayrı zamanlarda 4-5 defa aynı odaya verilmesi tesadüf mü? Koca otel, yüzlerce oda var. Bunlar tesadüf mü? Bana göre değil. Bunu anlayabilmek mümkün değil. 
 
O insan yüzde yüz suçlu bir insan olsa dahi, alnı secdede bir insansa, sen kalkıp bunu yapıyorsan, olmaz bu iş. Vicdan değil bu, merhamet değil. 
 
4 AYRI KASETLE AK PARTİLİ VEKİLİ İSTİFA ETTİRDİLER
 
Herkesin özel hayatı kendisine ait. Sen kalkıp şantaj malzemesi olarak bunları niye biriktiriyorsun. 
 
Milletvekillerinden bazıları istifa etti. İsmini vermeyeyim. Ama eskiden bayağı önemli mevki ve makamda olan bir kişiye, ben biliyorum, kaç tane hususu dile getirmişler. Bana geldi bilgisi. Şantajla istifa ettirdiler partiden. Şantajla. Kaset şantajıyla. 
 
Rivayet odur ki, dört tane kaset sunmuşlar önüne. Hadi istifa etme de görelim. Adam istifa etti gitti. Ne şimdi bu Allah aşkına? Ne bu."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.