Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na düello

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na düello

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları üyesi oldukları öğrenilen gençlerin, başkent sokaklarında yaptığı propagandayı yorumladı

Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kimyasının bozulduğunu belirterek: "Keşke bunların hesabını bir ekranda bir düelloyla verebilse ama artık düello filan yapamaz. Gerçekten ancak ve ancak kaçar bu işlerden." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (HÜRSİAD) verdiği iftar yemeğine katıldı. Rixos Otel'de gerçekleştirilen program sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Gökçek, geçtiğimiz gün Başkent'in çeşitli yerlerine yazılan 'Tayyip gidecek, Gökçek gelecek' yazılarını değerlendirdi. Duvarlara yazılan yazıları çirkin olarak niteleyen Gökçek, "CHP ne yapacağını şaşırdı. Eli ayağına bulaştı. Gerçekten şu an da kimyası bozulmuş vaziyette Sayın Kılıçdaroğlu'nun. Onun için, kendisi mi talimat verdi, vermese bile en azından bu olaydan kesinlikle haberi olduğuna inanıyorum." diye konuştu.

"KEŞKE BÜTÜN BUNLARIN HESABINI DÜELLOYLA VEREBİLSE"

CHP'nin siyaseti kirlettiği gibi duvarları da kirlettiğini ifade eden Gökçek, Kılıçdaroğlu'nu düello yapmaya çağırdı. Gökçek şunları söyledi: "Böyle çirkin olaylara tenezzül edip, siyaseti kirlettikleri gibi duvarları da kirlettiler. Hoş bir olay değil. Keşke bunların hesabını bir ekranda bir düelloyla verebilse ama artık düello filan yapamaz. Gerçekten ancak ve ancak kaçar bu işlerden."

Gökçek konu hakkında yasal işlem başlatacaklarını da sözlerine ekledi.

Etiketler :