Gökdeniz'e Özgener vetosu

Gökdeniz'e Özgener vetosu

Gökdeniz kadrodan Mahmut Özgener'in isteğiyle çıkarılmış.

Milli takımın yeni teknik direktörü Guus Hiddink'in ilk resmi maçına Fatih Terim'inkine yakın bir kadro çağırması ve Terim döneminde milli takıma çağırılmayan birçok oyuncunun yine takımda olmaması, kadronun Oğuz Çetin'in önerileri ile belirlendiğinin daha yüksek sesle konuşulmasına neden oldu.

Ancak Romanya maçı öncesi yaşandığı iddia edilen
bir olay, milli takım kadrosunun sadece Hiddink veya Çetin tarafından belirlenmediği, federasyon başkanı Mahmut Özgener'in de kadro belirlenmesi aşamasında teknik heyete tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıkardı.

Hiddink'in Romanya maçı kadrosuna Gökdeniz Karadeniz'i de çağırdığı, ancak Özgener'in Hiddink'e telefon açarak bu oyuncunun kadrodan çıkartılmasını istediği
ve Gökdeniz'in aday kadrodan çıkartıldığı belirtildi.

Yaşanan bu olayda Fatih Terim döneminde milli takım kadrosuna çağırılmayan Gökdeniz'in başkan Mahmut Özgener ile geçmiş dönemde bir tartışma yaşadığı ve Özgener'in bu sözlü tartışmanın ardından Gökdeniz'e milli takımın kapılarını kapattığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdürlüğü'nde çalışan Gökdeniz Karadeniz'in kız kardeşi Demet Karadeniz'in, 10
Ağustos Salı günü işine son verildiği de öğrenildi.

Bir süredir futbol federasyonunda görev yapan Demet Karadeniz'in işine Gökdeniz ve Özgener arasındaki soğukluk sebebiyle
son verildiği iddia edildi. 

Etiketler :