Gökhan Töre'ye silahlı saldırı

Gökhan Töre'ye silahlı saldırı

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, derbi sonrası gittiği bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Esentepe'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı.

SIRTINDAN VURULDU

Sırtından vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı. Silahlı saldırı sırasında Gökhan Töre dışında 4 kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

KAVALCI DOĞRULADI

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre'nin silahlı saldırıya uğradığını doğruladı ve futbolcunun hastanede olduğunu belirterek sağlık durumunun kontrol altına alındığını söyledi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: ''Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.''

TÖRE'NİN SALDIRGANLA BİR ALAKASI YOKTUR

''Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır."

CAN İPEKÇİ DE VURULDU

Yaralananların arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi ve Kayserisporlu futbolcu Taner Yalçın'ın da olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.