Gökten Düşen Cisim Köylüleri Korkuttu

Gökten Düşen Cisim Köylüleri Korkuttu

Gök taşına benzemeyen beyaz kütle, köyde paniğe neden oldu...

Elazığ 'ın Sedef Tepe Köyü'ne gökten düşen bir buz kütlesi köylüler arasında korkuya neden oldu. Yere düşüp dağılan buz parçaları için jandarmayı arayan köylüler, götürdükleri Fırat Üniversitesi 'nde ilgili birimin olmadığı gerekçesiyle cismi inceletemeyince, kütle eridi.

Elazığ'ın merkeze bağlı Sedef Tepe Köyü'nde gökten düşen ve yerde parçalara ayrılan bir kütle buz köylüler arasında panik yarattı. Gökten gelen uğultu sesi ardından bir parça düştüğünü gören köylüler, korku içinde ne olduğunu inceledi. Düşüp parçalara ayrılan buz parçalarını toplayarak buzdolabına koyan Eren Şahinkaya , daha sonra durumu jandarmaya bildirdi. Şahinkaya. "Aniden uğultu sesi geldi ve yere bir şey düştü. Biz panikledik, parçaları toplayıp erimemesi için buzdolabına koydum ve jandarmaya haber verdim" dedi.

Köye gelen jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede düşen cismin bir buz kütlesi olduğunu belirledi. Köylüler, poşetlere sardıkları buz parçalarını incelenmesi için Fırat Üniversitesi'ne götürdü. Köylüler, ancak üniversite yetkililerinin ilgili birimin olmadığı gerekçesiyle kendilerini geri çevirdiklerini belirterek, "Üniversite bizi kabul etmeyince buz parçaları da eridi" dedi. Yetkililer buz kütlesinin bir uçaktan düşmüş olabileceğini, korkulacak bir durum olmadığını söyledi.habervaktim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.