Gökyüzü Koleji'nden Yetenek Araştırma Merkezi

Gökyüzü Koleji'nden Yetenek Araştırma Merkezi

Ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Gökyüzü Koleji, çağdaş ve kaliteli eğitim anlayışını Yetenek Araştırma Merkezi ile taçlandırdı.

Eğitim sektöründe 15 yıllık başarılı bir geçmişe sahip Gökyüzü Koleji Yetenek Araştırma Merkezini açtı.

Açılış konuşmasında, Yetenek Araştırma Merkezi Sorumlusu Uzman Psikolog Esra Betül Ergül;  her çocuğun bir yeteneğinin olduğunu, yeteneklerin bilimsel verilerle doğru tespit edilmesi gerektiğini, çocuğun mutluluğu ve meslek seçiminde yeteneğini tanımasının çok önemli olduğunu, yeteneklerin keşfi ve ortak bir değere dönüştürülmesi yeni yüzyılın ihtiyaç duyduğu insan gücünü oluşturacak en önemli unsur olduğunu söyledi.

Yetenek Araştırma Merkezi’nin açılış programında, Gökyüzü Koleji eğitimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Baki Kesik, Okan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Leman Güngör Aksoy, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Aykut Açkalmaz, çocuk ve yetenek konusunda açılışa gelenlerin zevkle izlediği birer sunum yaptılar.

Kapanış konuşmasında ise Gökyüzü Koleji kurucu Genel Müdürü Dr. Hüseyin Emin Öztürk; “Ünlü şairimiz Sezai Karakoç’un dediği gibi her çocuk dünyaya bir mesaj ile gelir, biz eğitimciler, çocuğun getirdiği bu mesajı anlamaya çalışmalı ve onları bu doğrultuda eğitmeliyiz, bunun şifreleri de yeteneklerde gizlidir” dedi.

Açılışa çok sayıda davetlinin katıldığı program, Gökyüzü Koleji öğrencilerinin değişik alanlarda yeteneklerinin sergilendiği gösteriler ile sona erdi.

gokyuu3.jpg

gokyuuuu2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.