Gökyüzü Koleji’nde “ŞENLİK” Daveti Var!

Gökyüzü Koleji’nde “ŞENLİK” Daveti Var!

Özel Gökyüzü Eğitim Kurumları “Geleneksel 16. Gökyüzü Şenliği” ile etkinlik ve sürprizler dolu bir güne imza atmaya hazırlanıyor.

Eğitim alanındaki başarı ve atılımları ile adından sürekli söz ettiren, Gökyüzü Koleji, kendisiyle özdeşleşen faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. ”Geleneksel 16. Gökyüzü Şenliği” dopdolu bir program içeriğiyle, verimli ve keyifli bir gün hedefliyor.

Öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra birçok katılımcının da bulunacağı şenlik, yoğun geçen bir eğitim ve öğretim yılının ardından keyifli ve unutulmayacak bir anı olmayı hedefliyor. Program boyunca, birbirinden farklı yarışmalar, ödül törenleri, turnuvaların yanı sıra, panayır, kermes gibi çeşitli etkinlikler yapılması da planlanmaktadır.

Lokasyon olarak, Gökyüzü Koleji Esenkent Kampüsü olarak belirlenen , ‘‘Geleneksel 16. Gökyüzü Şenliği” 12.06.2013 Çarşamba günü, 15:00-22:30 saatleri arasında, 2 bölüm halinde gerçekleştirilecektir.

Gençlere ve geleceğe bir armağan olarak planlanan Gökyüzü Şenliği, başarılı gençlerin ödüllendirilmesi, yeteneklerin ortaya çıkarılması ve ortak duyguların geliştirilmesi açısından büyük sorumluluk ve önem taşımaktadır. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.