Gol makinesi diye aldık...

Gol makinesi diye aldık...

Taraftar sitesi antu.com'u mesaj yağmuruna tutan Sarı-Lacivertliler, İspanyol futbolcu için ağır ifadeler kullandılar.

"antu.com"a mesajlar yağdıran Fenerli taraftarlar, "Bu Güiza'yı kim nerden buldu... Maliyetini aramızda toplayıp gönderelim... Başkan, kurtar bizi bu adamdan... Gol makinesi diye aldık, traş makinesi çıktı" ifadelerini kullandılar

Geldiği günden bu yana Sarı-Lacivertli taraftarları adete çileden çıkartan Güiza, Lille maçında tüm kredisini bitirdi. Taraftar sitesi antu.com'u mesaj yağmuruna tutan Sarı-Lacivertliler, İspanyol futbolcu için ağır ifadeler kullandılar. Forumlarda Daum'un da Başkan Yıldırım'a "Yeni sezonda 1. sınıf golcü istiyorum" dediği de iddia edildi.

Gitmesi en büyük iyilik
İşte antu.com'a gelen yüzlerce mesajdan bazıları... "Bu Güiza'yı kim buldu getirdi. Getiren Fener'i bitirdi... Maliyetini aramızda toplayıp gönderelim... Başkan, kurtar bizi bu adamdan... Güiza'yı kazanmak için takımı kaybediyoruz... Ayrılması Fener'e en büyük iyilik olur... Bu Güiza'yı keşfedene helal olsun... Bu adamı savunanlara yazıklar olsun... Gol makinesi diye aldık, traş makinesi çıktı..."

İşte Lille maçı sonrası internetteki taraftar forumlarından bazı Güiza yorumları:* Tarihimizin en büyük kazığı kim? derseniz, 'Güiza' derim.

* Ben bu Güiza'yı değil Fenerbahçe'de, kendi düğünümde bile oynatmam.

* Allah'a havale ediyorum onu. Ben Alex'in yerinde olsam sahada kovalardım Güiza'yı...

* Trakya'da bir tekstil firmasında personel müdürü olarak çalışıyorum. Yemin ederim Güiza iş müracaatı yapsın, meydancı olarak almam.

* Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin.

* Sizce Alex Güiza'ya ne dedi? "Böyle futbol oynayıp bu kadar parayı götürüyorsun ya, büyük adamsın okçu kardeş" demiştir bence!

* Gol makinesi diye aldık, traş makinesi çıktı...

* Acıların çocuğu Güiza... Hep ağlamaklı...

* Zamanında alınan Zafer Biryollar, İlhan Parlaklar'a bu kadar şans verilse, daha fazla gol atarlardı.

* Bu ülkede bu kadar yoksulluk varken, şu adam için giden her Euro'nun ahı çıkar bu takımdan. Ondan sonra soruyoruz kendimize, "Neden en güzel golleri biz yiyoruz?" diye

* Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir.

* Aziz Başkanım. Ne olursun duy artık şu taraftarı. At şu adamı başkanım. Nereye gider; kaça gider hiç dert değil. Cepten toplar veririz. Ne olursun başkanım, bize eziyet etme.

Lugano'da yırtık yok ama Bursa'ya zor!
Lille maçının ilk dakikalarında sakatlanarak oyunu terkeden Diego Lugano'nun durumu tahmin edildiği kadar kötü çıkmadı! Uruguaylı futbolcunun daha önce sakatlandığı yerde çekme hissettiği için oyundan çıktığı, bir yırtık bulgusuna rastlanmadığı bildirildi. Ancak yine de Lugano'nun Bursa maçında oynama şansının zor olduğu öğrenildi.

Bu skor Lille'e yetmeyebilir
Fransa'nın Lequipe gazetesi, Fenerbahçe karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin Lille'e yetmeyebileceğini ve İstanbul'daki rövanşın çok zor geçeceğini belirtti. Aynı gazete Alex'i Fener'in en iyisi olarak gösterirken "5 bin Türk taraftar soğuk havada stadı ısıttı" yorumunda da bulundu. Lille'de yayınlanan La Voix Du Nord ise "Lille İstanbul'da çok güçlü olmak zorunda" ifadesini kullandı.

Solda kriz kapıyı çaldı
Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Santos, perşembe günü oynanacak Lille rövanşında forma giyemeyecek. Carlos'un ayrılması, Uğur'un da sezonu kapatmasının ardından Santos'un bu cezası Daum'u çok zor duruma soktu. Alman hocanın Vederson'un sol beke çekip, Özer'i orta sahanın sağından soluna koyması bekleniyor

Fener defansı 'SOS' veriyor
Fenerbahçeson 10 resmi maçta 16, son 4 resmi maçta da 8 golü kalesinde gördü. Kaleyi tutan şutlarını çoğunun gol olması da kaleci Volkan'ın formsuzluğunun kanıtı oldu.
 

Etiketler :