Görevde kayyum, raflarda FETÖ!

Görevde kayyum, raflarda FETÖ!

Sahibi Mustafa Özcan’ın yurt dışı kaçağı olduğu Kaynak Holding’e kayyum atanmasının ardından şirkete bağlı kurumlarda hiçbir değişiklik göze çarpmıyor. Zaman gazetesinin Kaynak’a bağlı NT mağazalarında Fetullah Gülen’in kitaplarının raflardan kaldırıldığı

 Yasadışı FETÖ/PDY örgütü adına faaliyette bulunduğuiçin İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla 18 Kasım’da kayyum atanan Kaynak Holding’e bağlı şirketlerde örgüt yayıncılığı devam ediyor. Paralel Yapı’nın yalan üssü Zaman gazetesinin iddiasının aksine Kaynak Holding’e bağlı NT mağazalarında hâlâ FETÖ liderliğiyle suçlanan Fetullah Gülen’in kitapları yer alıyor. Saf dimağları aldatma adına örgüt propagandası yapıldığı belirtilen kitaplara kayyumun neden müdahele etmediği anlaşılamıyor.

NT’DE HER YERDE GÜLEN’İN KİTAPLARI VAR

Kayyum atanan Kaynak Holding’e ait NT’nin İstanbul Şirinevler’deki şubesinin hemen girişinde ziyaretçileri Fetullah Gülen’in kitapları karşılıyor. Tam 8 sıra dizilen “Buhranlı Günler ve Ümit Atlasımız” isimli kitaplar, hakkında yürütülen birçok soruşturmada Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) lideri olmakla suçlanan Fetullah Gülen’in imzasını taşıyor. Gülen’in 17-25 Aralık darbe operasyonları sonrasındaki siyasi içerikli ve örgüt mensuplarının dağılmasını önleme amaçlı konuşmalarından derlendiği öğrenilen kitabın, bir başka Kaynak Holding’e bağlı şirket olan Nil Yayınları’ndan çıktığı bildirildi.

NT: GÜLEN’İN TÜM KİTAPLARINI SATIYORUZ

Konu ile ilgili görüştüğümüz NT Şirinevler şubesinin bir yetkilisi, Fetullah Gülen’in söz konusu kitabını 14 TL’den sattıklarını ve Gülen’e ait bütün kitapların mağazalarında bulunduğunu söyledi.

YALANCI ZAMAN: GÜLEN’İN KİTAPLARI NT’DE SATILMIYOR!

Paralel Yapı’nın baş tetikçisi Zaman gazetesinin 1 Aralık’ta yaptığı haberde ise nerede çekildiği belli olmayan bir NT mağazasında kayyum kararıya Fetullah Gülen’in kitaplarının raflardan kaldırıldığı iddia edilmişti. Zaman’ın, kayyumun, gerçekleştirdiği durumda doğru bir hamle yapmış olacağı icraatını eleştirdiği haberine dayanak olarak gösterdiği fotoğrafta ise raflarda FETÖ Lideri’nin fotoğraflarının bulunduğu kitapların yer aldığı görülüyordu.

Zaman’da yer alan ve yalan olduğu anlaşılan haberde boş rafları gösteren fotoğrafın, NT’nin hangi şubesinde çekildiği de belirtilmeyerek habercilik etiği çiğnenmişti. FETÖ Lideri’ne ait kitapların NT mağazalarında satışının devam ettiği bir süreçte Zaman’ın böylesine bir yalan haber yapması “Ön alma çabası mı?” sorusunu akıllara getiriyor.

BASKI VE YALANLARA BOYUN EĞİLMESİN

Kamuoyu, Kaynak Holding’te görevli kayyum heyetinin FETÖ’ye karşı mücadelesini, spekülasyon ve baskılara aldırış etmeksizin kararlılıkla sürdürmesini bekliyor.

www.yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.