Göztepe Taraftarı Bıçaklandı

Göztepe Taraftarı Bıçaklandı

Göztepe ile Denizlispor arasındaki karşılaşmadan önce bir Göztepe taraftarı, stat önünde bıçaklanarak ağır yaralandı.

İzmir'de, Göztepe ile Denizlispor arasındaki futbol karşılaşmasından önce bir Göztepe taraftarı, stat önünde çıkan tartışma sonunda kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.45 sıralarında, Göztepe-Denizlispor maçının oynanacağı Atatürk Stadı Kapalı Tribün önünde meydana geldi. Maçı izlemek için stada gelen Göztepe taraftarı Mesut Can Ergül (19), stat önünde çıkan tartışma sırasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından sol karın boşluğundan bir bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı.

Kimliği belirsiz saldırgan olay yerinden hızla uzaklaşırken, stat önünde bekleyen taraftarlar Ergül'ü yaralanmış şekilde buldu. Taraftarlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bilirdi. Ergül, olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Ergül'ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesine göre eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. - İZMİR 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.