Göztepe ve Kayseri E. yenişemedi

Göztepe ve Kayseri E. yenişemedi

PTT 1. Lig'de haftanın kapanış maçında kümede kalma mücadelesi veren Göztepe ile lider Kayseri Erciyesspor'un mücadelesinde gülen olmadı.

PTT 1. Lig'de 24. haftanın kapanış maçında kümede kalma mücadelesi veren Göztepe ile lider Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta gülen çıkmadı karşılaşma 0-0'lık skorla sona erdi.

Ligde 5 haftadır kazanamayan Göztepe, Kayseri Erciyespor karşısında bu hasretine son vermek için mücadele etsede hedefini gerçekleştiremedi. Düşme hattında olan Göztepe, kötü serinin 6 maça çıkmasına engel olamadı.

Takipçileri 1461 Trabzon, Çaykur Rizespor ve Manisaspor'un kazandığı haftada mutlak galibiyet hedefleyen Kayseri Erciyesspor da İzmir'de Göztepe'ye takılarak puan farkının kapanmasını engelleyemedi.

Bu beraberliğin ardından Kayseri Erciyesspor 45, Göztepe ise 23 puanda kaldı. PTT 1. Lig'de gelecek hafta Göztepe, Adanaspor'a konuk olacak. Kayseri Erciyesspor, Samsunspor'u ağırlayacak.

Stat: Atatürk
Hakemler: Özgüç Türkalp, Birol Güldane, Recep Yıldırım
Göztepe: Ferhat, Aytek, Onur, Orhan, Ali Bilgin (Dk. 73 Fatih), Herve Tum (Dk. 80 Şaban), Ergin (Dk. 61 Ali Kuçik), Halil, Veli, Theo Weeks, Hakan
Kayseri Erciyesspor: Atilla, Mustafa (Dk. 72 Veysel), Serkan, Ragıp, Emrah (Dk. 63 Kenan), Serdar Eylik, Gerard Gohou, Mehmet, Numan, Emre, Sofiane Hanni (Dk. 77 Arif)
Sarı kartlar: Dk. 72 Ali Kuçik (Göztepe), Dk. 57 Numan, Dk. 60 Emrah, Dk. 89 Emre (Kayseri Erciyesspor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.