Galatasaray Alanyaspor'a 6 attı

Galatasaray Alanyaspor'a 6 attı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yenildiği Süper Lig'in 3. haftasında Alanyaspor'u 6-0 mağlup etti ve puanını 9'a çıkardı.

Süper Lig'de 3. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. Ligdeki ilk 2 maçını kazanan sarı-kırmızılılar Alanya'yı da farklı yenerek puanını 9'a çıkardı.

İLK YARIDA SKORU FERNANDO BELİRLEDİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada Alanyaspor'la karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, üstün oynadığı ilk yarıyı Fernando'nun 37. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.

CİMBOM FARKA GİTTİ

İkinci yarıda Galatasaray'ın golleri peş peşe geldi. 49. dakikada Sinan Gümüş ceza sahası dışında yaptığı vuruş defansa çarparak ağlarla buluştu. Bu golden 5 dakika sonra ise sahneye Eren Derdiyok çıktı ve skoru 3-0'a getirdi.

Transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Emre Akbaba ise sarı-kırmızılı formayla ilk golünü eski takımı Alanyaspor'a attı. 56. dakikada ceza sahasında topla buluşan Emre, şık bir çalımın ardından yaptığı vuruşla farkı 4'e çıkardı.

HAKEM ÖNCE PENALTI DEDİ VAR'A BAKIP İPTAL ETTİ

TT Stadı'nda bu sezon görmeye alıştığımız pozisyonlardan biri daha yaşandı. Hakem Halil Umut Meler, Sinan'ın düşürülmesi sonrası Galatasaray lehine penaltı verdi. Penaltı atışı kullanılacağı sırada VAR'a gitme kararı alan Meler, penaltı kararını iptal etti.

Maçın kalan bölümünde baskısını devam ettiren Galatasaray 82'de Onyekuru ve 84'te Emre Akbaba'nın golleriyle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

GALATASARAY'DAN 3 MAÇTA 9 PUAN

Son şampiyon Galatasaray, Süper Lig'de Ankaragücü, Göztepe ve Alanyaspor'u yenerek 3 maç sonunda 9 puanla liderliğe yükseldi. Alanyaspor ise henüz puanla tanışamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.