Cimbom Juve'ye boyun eğmedi

Cimbom Juve'ye boyun eğmedi

Galatasaray Şampiyonlar Ligi B Grubun'ndaki ikinci maçında Juventus ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak gruptaki ilk puanını aldı.

JUVENTUS - GALATASARAY: 2-2

STAT: Juventus Arena
HAKEM: Viktor Kassai
SAAT: 21.45
YAYIN: D-Smart 77. Kanal  

JUVENTUS: Buffon, Bonucci, Barzagli, Chellini, Lichsteiner, Pogba, Vidal, Pirlo, Asamoah, Vucinic ve Quagliarella
TEKNİK DİREKTÖR: Antoino Conte

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Riera, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç temsilcimiz Galatasarayfutbolcuların santrasıyla başladı... Galatasaray'a başarılar diliyoruz.

Dakika 2: İlk atak temsilcmizden geldi... Galatasaray'dan savunma arkasına koşu yapan Sneijder'e atılan ara pasta savunma araya girdi.

Dakika 4: Juventus'ta Chiellini, en ileride bulunan Vucinic'e yüksek bir top gönderdi ama top Muslera'nın kontrolünde dışarıya gitti.

Dakika 5: Juventus atağında sol kanatta topla buluşan Pogba'ya Selçuk faul yaptı ve karar serbest vuruş.

Dakika 8: Ev sahibi ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı... Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Vidal'in ceza alanına ortasında savunmamız topu karşıladı.

Dakika 9: Bu dakikalarda Juventus daha etkili oynuyor. 

Dakika 11: Temsilcimiz yaklaşık 2 dakika topu ayağında tuttu... Bruma, Sneijder'den aldığı pası tekrar aşırma bir şekilde sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Sneijder'e gönderdi... Sneijder ceza alanı içinden topu sağ kanada ortaladı ancak Juventus savunması topu uzaklaştı

Dakika 14: Juventus'ta sağ kanattan ceza alanımıza açılan tehlikeli ortayı Riera kornere gönderdi.

Dakika 16: Juventus her iki köşedende birer köşe vuruşu kullandı ve etkili olm

Dakika 18: Savunmamızda topla buluşan Melo'ya Juventus'tan baskı geldi... Melo topu saklamak isterken Juventuslu futbolcuların müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem faul düdüğünü çaldı.

Dakika 19:  Gole çok yaklaştık... Melo, rakip yarı alanda rakibinden kaptığı topu ceza alanına giren Drogba'ya gönderdi... Drogba sol çaprazdan hafif sıfır noktasına indi vuruşunuda yaptı ancak BuffonDakika 11: Temsilcimiz yaklaşık 2 dakika topu ayağında tuttu... Bruma, Sneijder'den aldığı pası tekrar aşırma bir şekilde sol çaprazdan savunma arkasına sarkan Sneijder'e gönderdi... Sneijder ceza alanı içinden topu sağ kanada ortaladı ancak Juventus savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 14: Juventus'ta sağ kanattan ceza alanımıza açılan tehlikeli ortayı Riera kornere gönderdi.

Dakika 16: Juventus her iki köşedende birer köşe vuruşu kullandı ve etkili olmadı.

Dakika 18: Savunmamızda topla buluşan Melo'ya Juventus'tan baskı geldi... Melo topu saklamak isterken Juventuslu futbolcuların müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem faul düdüğünü çaldı.

Dakika 19:  Gole çok yaklaştık... Melo, rakip yarı alanda rakibinden kaptığı topu ceza alanına giren Drogba'ya gönderdi... Drogba sol çaprazdan hafif sıfır noktasına indi vuruşunuda yaptı ancak Buffon, direk dibinde kurtardı. 

Dakika 30: Temsilcimiz orta yuvarlakta uzun süreden beri uzun ve kısa paslarla topu ayağında tutuyor.

Dakika 32: İtalyan ekibi etkili geldi... Savunma arkasına sarkan Tevez sağ çaprazda topla buluştu vuruşunda Chedjou'nun müdahalesi ile top taca gitti.

Dakika 33: Juventus sağ kanattan paslaşarak köşe vuruşu vuruşu kullandı... Sol kanada açılan topta Asamoah'ın ceza alanına ortasında savunmamıza çarpan topu son anda Muslera kornere gitmeden yakaladı.

Dakika 36: GOOOLLLLLLLLLL... Juventus savunmasının hafif sağ çaprazdan arkasına sarkan Drogba, kendisine atılan topla kalesini terk eden Buffon'dan da sıyrıldı ve topu boş kaleye gönderdi.

Dakika 38: Juventus köşe vuruşu kullandı... Pirlo'nun ceza alanına ortasında savunmamız topu karşıladı.

Dakika 39: Juventus çok etkili geldi... Ceza alanı içindeki Tevez'e atılan yüksek pasta Tevez tehlikeli bir noktada topla buluştu ama ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 40: Bir başka Juventus atağında ceza alanımızın hemen dışında topla buluşan Tevez'in sert şutu yandan dışarıya gitti.

Dakika 42: Çok etkili gelişen atağımızda ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Drogba, sol çeprazdaki Sneijder'e yüksek bir top gönderdi ama Sneijder'in volesi ahlar vahlar arasında dışarıya çıktı.

Dakika 44: Sağ kanattan gelişen Juventus atağında Lichtsteiner, savunmamızdan bir bir sıyrıldı ve ceza alanına girdi ama Hakan Balta çok iyi duvar oldu.

Dakika 45: Bu kez sol kanattan gelişen Juventus atağında Asamoah'ın sert şutu kaleci Muslera'da kaldı.

...Galatasaray zorlu Juventus deplasmanında ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle kapattı...

Dakika 46: Maçta ikinci yarı ev sahibi ekip Juventuslu futbolcuların santrasıyla başladı.

 Dakika 46: Juventus ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı... Stephan Lichtsteiner yerini Mauricio Isla'ya bıraktı.

Dakika 48: Pirlo, kullandığı köşe vuruşunda topu kale sahasına ortaladı ama savunmamız topu karşıladı.

Dakika 49: Juventus ikinci yarıya baskılı başladı... Bu kez sağ kanattan gelişen atakta Isla'nın pasında Vidal'in şutu üstten dışarıya gitti.

Dakika 50: Juventus atağında sol kanatta topla buluşan Asamoah, ceza alanına ortasını gönderdi... Savunmadan dönen topa Asamoah çok sert vurdu ama top tam da istediğimiz gibi dışarıya çıktı.

Dakika 53: Juventus ikinci yarıda inanılmaz bir baskıyla oyuna başladı ve halen bu baskı sürüyor.

Dakika 54: Felipe Melo Juventus yarı alanından kaleye uzak bir mesafeden şut denemesi yaptı ancak top farklı bir şekilde auta gitti.

Dakika 55: Bruma Juventus savunmasını karşısına aldı... Sol kanatta içeri hareketlenen Drogba'ya pasını gönderdi ancak Drogba topu kontrol etmeyi başaramadı.

Dakika 57: Sineijder kendi yarı alanımızda Barzagli'nin müdahalesi ile yerde kalıyor ve hakem faul düdüğünü çalıyor.

Dakika 58: Juventus atağında Pogba, savunma arkasına sarkan Tevez'e çok etkili bir pas attı ama Chedjou, topu kornere gönderdi.

 Dakika 60: Temsilcimizde oyuncu değişikliği... Albert Riera oyundan çıkarken yerine Nordin Amrabat oyuna girdi.

Dakika 61: Juventus, kalemize oldukça fazla şut atmaya başladı... Yine topla buluşan Vidal, ceza alanı dışından sert şutu üstten dışarıya gitti. 

 

 Dakika 69: Juventus'ta son oyuncu değişikliği... Bonucci oyundan çıkıyor yerine Llorente oyuna giriyor.

Dakika 70: Juventus'ta sol kanattan içeri açılan topa Llorente mükemmel yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarı gitti.

Dakika 70: Juventus'ta sol kanattan içeri açılan topa Llorente mükemmel yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarı gitti.

 Dakika 73: Temsilcimizde Muslera, zaman geçirdiği gerekçesiyle sarı kart gördü.

 Dakika 74: Galatasaray'da son oyuncu değişikliği... Roberto Mancini, Wesley Sineijder'i oyundan alıyor yerine Umut Bulut'u oyuna dahil ediyor.

Dakika 77: Ceza alanı içi sol çaprazındaki Quagliarella'ya verilen pasta Quagliarella yerde kaldı ve karar penaltı.

 Dakika 79: Vidal... Penaltı vuruşunda topun başına geçen Vidal meşin yuvarlağı sol köşeden ağlara gönderdi.

 Dakika 80: Juventus atağında Vidal'in kale sahasına ortasında savunmamıza çarpan top kornere gitti. İtiraz eden Gökhan Zan sarı kart gördü.

Dakika 83: Yine bir Juventus atağında Quagliarella, yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

Dakika 84: Juventus serbest vuruşu çok hızlı kullandı ama Pirlo'nun ceza alanına yerden pasında ofsayt bayrağı kalktı.

 Dakika 87: Quagliarella... Sağ kanattan Pirlo'nun ceza alanına ortasında Quagliarella, kale sahası içinde topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.

 Dakika 88: Umut Bulut... Savunmamızdan atılan yüksek topta ceza alanı içinde Drogba, kafayla topu Umut'a indirdi ve Umut, sol çaprazdan topu ağlara gönderdi.

Dakika 90: Maçın hakemi mücadelenin sonuna 4 dakika ilave etti.

Dakika 90+3: Juventus savunmasını az adamla yakaladık... Bruma ceza yayı üzerinde vuruşunu yaptı ancak kötü bir şut oldu. 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.