G.Saray - Karabük / CANLI

G.Saray - Karabük / CANLI

Geride kalan haftalarda beklentilerin uzağında kalan Galatasaray, son 4 maçından da 3 puan alamayan Karabükspor'u konuk ediyor.

Ligin ilk haftasında oynadığı Gaziantepspor (2-1) maçının ardından henüz galibiyetle tanışamayan, 5. haftadaki Beşiktaş derbisi ise 2-1 önde bulunduğu sırada siyah-beyazlı taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tatil edilen sarı-kırmızılı ekip, yaşanılan bu kötü gidişi durdurmak için Kardemir Karabükspor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor

Geride kalan 7 haftada, henüz tescil edilmeyen Beşiktaş derbisi hariç, 7 puan toplayabilen, son maçında ise Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilerek ilk mağlubiyetini yaşayan "Cim Bom", lider Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde bulunuyor.

Mancini taraftar önüne çıkıyor 

Galatasaray'da Fatih Terim'in ardından teknik direktörlük görevine getirilen Roberto Mancini, Türk Telekom Arena'da ilk kez taraftarın önüne çıkıyor.

Sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk maçta UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Juventus'la deplasmanda 2-2 berabere kalarak takımının hanesine çok önemli 1 puan yazdıran ve övgü alan İtalyan çalıştırıcı, ligdeki ilk maçında ise Akhisar Belediyespor deplasmanında Galatasaray'ın 2-1 mağlup olup, ilk yenilgisini almasını önleyemedi.

Melo ve Selçuk takıma dönüyor 

Sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalıları Felipe Melo ve Selçuk İnan, Kardemir Karabükspor karşısında takımdaki yerlerini alacak.

Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle PFDK'dan 2 maç ceza alan Melo, Çaykur Rizespor ile Akhisar Belediyespor maçlarında, Çaykur Rizespor karşısında kırmızı kart alan Selçuk İnan da son yapılan Akhisar Belediyespor mücadelesinde forma giyememişti.

Öte yandan, Kardemir Karabükspor maçı öncesi Galatasaray'da Hamit Altıntop'un sakatlığı devam ediyor.

13. randevu

Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde 13. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 12 maçtan 6'sını Galatasaray, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı, 4 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Galatasaray'ın toplam 20 golüne, Kardemir Karabükspor 9 golle cevap verebildi.

Geçen sezonki maçları deplasmanda Kardemir Karabükspor 3-1, Galatasaray da 1-0 kazandı.

GALATASARAY - KARABÜKSPOR
SAAT: 19.00
STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Mustafa İlker Coşkun
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Ceyhun; Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini

KARABÜKSPOR: Waterman, Uğur, Mabiala, Puygrenier, İshak, Erkan, Hakan, Yiğit, İlhan, Lualua, Akpala
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.