G.Saray Sivasspor'u 4-1 yendi

G.Saray Sivasspor'u 4-1 yendi

Galatasaray, geriye düştüğü maçta Medicana Sivasspor'u 4-1 yendi, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale kalmak için büyük avantaj elde etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray sahasında Sivasspor'u ağırladı.

TT Arena'da oynanan maçı Galatasaray 4-1 kazandı. Galatasaray'ın golleri 32'de Sabri, 35'te Melo, 64'te frikikten Sneijder ve 78'de penaltıdan Selçuk'tan geldi. Sivasspor'un tek sayısını ise 9'da Utaka kaydetti.

İki takım arasında rövanş maçı 19 Mayıs'ta Sivas'ta oynanacak.

PERDEYİ SİVAS AÇTI

Maçın henüz 9. dakikasında sağdan Cicinho'nun ortasını savunmada Chedjou uzaklaştırmak isterken bacak arasından kaçırdı. Kalabalığı geçen topa arka direkte dokunan Utaka takımını 1-0 öne geçirdi. Pozisyonun başlangıcında G.Saraylı oyuncuların Melo'ya faul yapıldığı itirazı gelse de bu kararı değiştirmedi: 0-1.

SABRİ'DEN KLAS GOL!

20. dakikada Umut'la girdiği duvar pası sonucunda ceza alanı dışından şık bir şut çıkaran Sneijder'e Sivasspor kalecisi Ertuğrul gol izni vermedi. Beraberlik golü ise 12 dakika sonra geldi. Gelişen atakta savunmadan seken topu ceza alanı dışında, kaleyi karşıdan gören bir noktada alan Sabri, sağ ayağı ile kontrol etti ardından sol ayağı ile müthiş bir şut çıkardı ve skora beraberlik geldi.

SNDEIJDER HARİKA ATTI

TT Arena'da maçın 63. dakikasında gelişen Galatasaray atağı, rakip ceza alanının hemen dışında sağ çaprazda topla buluşan Umut'a, yapılan faulle son buldu. Ancak kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Ertuğrul'un bakışları arasında ağlarla buluşunca bu son, mutlu bir gol sevincinin de başlangıcı oldu.

SELÇUK İŞİ BİTİRDİ!

Maçın 77. dakikasında Galatasaray bir penaltı kazandı. Taç çizgisi üzerinde, geriden gelerek İbrahim Öztürk'ten topu çalan Sabri ceza alanına girdi ve aynı futbolcu tarafından yerde bırakılınca hakemin kararı penaltı oldu. Topun başına geçen Selçuk İnan sonucu belirledi: 4-1.

Melo ve Sneijder'den "pitbull" sevinci

Medicana Sivasspor karşısında Galatasaray'ı 2-1 öne geçiren Melo ve 3-1 öne geçiren Sneijder, saha içinde "pitbull" taklidi yaparak sevindi.

Felipe Melo, kendisiyle özdeşleşen bu sevinci attığı golün ardından yaparken, Sneijder ise takım arkadaşının bu sevinme yöntemini tekrarlayarak kaydettiği golü kutladı.
--------------------------

Galatasaray: 4 - Medicana Sivasspor: 1

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Cevdet Kömürcüoğlu

GalatasarayMuslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Olcan Adın, Bruma (Dk. 80 Aydın Yılmaz), Selçuk İnan, Melo (Dk. 75 Emre Çolak), Yasin Öztekin, Sneijder (Dk. 84 Yekta Kurtuluş), Umut Bulut

Medicana Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Cicinho, Da Costa, İbrahim Öztürk, Fatih Çıplak, Burhan Eşer (Dk. 77 Musa Sinan Yılmazer), Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Utaka, Chahechouhe, Batuhan Karadeniz (Dk. 67 Taouil)

Goller: Dk. 9 Utaka (Medicana Sivasspor), Dk. 32 Sabri Sarıoğlu, Dk. 35 Melo, Dk. 64 Sneijder, Dk. 77 Selçuk İnan (Penaltıdan) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 43 Cicinho, Dk. 68 Fatih Çıplak (Medicana Sivasspor), Dk. 59 Olcan Adın (Galatasaray)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.