G.Saray'dan Trabzonspor'a gidebilir!..

G.Saray'dan Trabzonspor'a gidebilir!..

Trabzonspor'un Galatasaray'da maddi problemler yaşayan Bosna Hersekli futbolcu Izet Hajrovic ile ilgilendiği öne sürüldü.

Bosna Hersekli oyuncu Izzet Hajrovic geçtiğimiz hafta alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Türkiye’den ayrılmıştı.

Galatasaray’ı FIFA’ya da şikayet eden genç futbolcu, sarı-kırmızılıları bu hareketiyle şok etti. Cimbom bir diğer şoku da Trabzonspor sayesinde yaşayacak gibi görünüyor.

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun İzet Hajrovic’i takımda görmek istediği kaydedildi. Hacıosmanoğlu’nun, bordo-mavili kulübe yakın menajerlere, “Hajrovic ile görüşüp anlaşma zemini arayın. Onu Trabzon’a getirin” talimatı verdiği öğrenildi.

BU KEZ ROLLER DEĞİŞTİ

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu hareketi, akıllara Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın Galatasaray’a transferlerini getirdi. Selçuk, sözleşmesi bittikten sonra sarı-kırmızılılara imza atmıştı. Burak ise kontratında bulunan "5 milyon euroya serbest kalır" maddesi sayesinde Cimbom'un yolunu tutmuştu.

Trabzonspor, Aslan’a kaptırdığı en önemli iki oyuncusunun yerini bir türlü dolduramamıştı. Hacıosmanoğlu’nun Hajrovic’i istemesi, “Burak ve Selçuk’un intikamını mı alacak?” sorusunu gündeme getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.