Galatasaray kutlama için Arena'da

Galatasaray kutlama için Arena'da

Spor Toto Süper Final'in son haftasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere klarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da taraftarlarıyla buluştu. Gripin grubunun sahne aldığı kutlamalarda büyük coşku yaşanıyor...

Galatasaray kutlama için Arenada

 Şampiyonluk eğlencesinin ardından Galatasarayfutbolcular tek tek anonsla sahaya çağırıldı...

* Gripin grubunun sahne aldığı kutlamalarda büyük coşku yaşanıyor...

* Sarı-kırmızılı futbol takımı ve teknik heyeti FloryaMetin Oktay Tesisleri'nden Türk Telekom Arena'ya geldi.

* Takım otobüsünde büyük coşku yaşayan futbolcular, stada giriş yaptıktan sonra sarı-kırmızılı taraftarların arasından geçerek, yemek için kendilerine ayrılan bölüme çıktılar.

 * Sarı-kırmızılı ekibin Türk Telekom Arena'da bu akşam saat 19.30'da gerçekleştireceği kutlama organizasyonu için stat kapılarının saat 18.00'den itibaren açılmaya başlanacağı duyurulmasına karşın, yoğun ilgi nedeniyle taraftarların içeri alınmasına erken başlanıldı.

* Türk Telekom Arena'ya kutlamayı izlemek için erkenden gelen binlerce taraftarın içeri girmek istemesi nedeniyle izdiham oluşurken, yönetimin kararıyla stat kapıları erken açıldı.

*  Kutlama öncesi Türk Telekom Arena'ya, Galatasaray takımında forma giyen oyuncuların ülke bayrakları asıldı. Statta doğu tribünü üzerine, Türkiye ile birlikte İsveç,İspanya, Uruguay, Çek Cumhuriyeti, Brezilya ve Fildişi Sahili bayraklarının asılması dikkati çekti.

 ”Fenerbahçe stadında şampiyonluk yaşamak bizim için ayrı bir mutluluktu"


 Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamaları sırasında sarı-kırmızılı futbolcular, GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Selçuk İnan, kariyerindeki ilk şampiyonluğu yaşadığını belirterek, ”İlk ve en güzelini yaşadım. Fenerbahçe stadında şampiyonluk yaşamak ayrı bir başarı. Orada şampiyonluk yaşamak bizim için ayrı bir mutluluktu. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu. Selçuk, sezon boyunca desteklerini esirgemeyen sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür ederek, ”Onlara canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Bizi sezon boyunca desteklediler. Bu şampiyonluk onlara armağan olsun, bunu sonuna kadar hak ettiler” ifadelerini kullandı.

Galatasaray futbolcu Sabri Sarıoğlu, şampiyonluğu hak ettiklerini dile getirerek, ”Kimseyi kıracak ve rencide edecek şekilde değil, içimizden geldiği gibi sevincimizi paylaşıyoruz. Ligden düşenlere geçmiş olsun diliyorum. Öbür takımlarda iyi mücadele etti. Fenerbahçe’yi ligi sonuna kadar götürdüğü için tebrik ediyorum ama şampiyonluğun hakkımız olduğunu düşünüyorum” dedi.

Hakan Balta, ”Fenerbahçe maçında gol atmak bu kez nasip olmadı ama önemli olan kupayı almaktı. Bunu başardığımız için çok mutluyuz” derken, Necati Ateş de çocuklarına anlatabilecekleri bir sezon geçirdiklerini belirterek, bir daha play-off’un oynanacağını düşünmediğini söyledi.

Ayhan Akman, futbola veda kararını sezon başında aldığını belirterek, ”Paylaştığım arkadaşlarım benim için de mücadele edeceklerini söylediler. Şampiyonluk büyük Galatasaray camiasına hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaleci Ufuk Ceylan şampiyonluğa takımın ve camianın inandığını kaydederek, ”Mutlu sonla bitti. Emeği geçen herkese teşekkürler” derken, diğer kaleci Aykut, ”Bu yaşadığım şampiyonluk, diğer şampiyonluklardan çok farklı gerçekleşti. Hak ettiğimiz şampiyonluğu play-off’la elimizden almaya çalıştılar ancak sonunda kupayı Kadıköy’de kaldırdık. İnanılmaz bir duyguydu” dedi.

Genç oyuncu Yekta Kurtuluş. ”Çok mutluyuz. Benim futbola başlama amacım Galatasaray’da oynamaktı. Çocukluk hayalimdi. Gerçekleştiği için çok mutluyum. İnşallah daha iyisi olacak” diye konuştu.

Gökhan Zan, FB Şükrü Saracoğlu Stadı’nda kupa kaldırmanın herkese nasip olmayacağını kaydederek, ”Işıklar kapatıldı ama 25 milyon Galatasaray taraftarının ruhu orayı aydınlattı. Galatasaray taraftarlarının tüm karanlığı aydınlatacak gücü var” ifadeleri  

 

ÜNAL AYSAL: ÇOK KONUŞMAYACAĞIM

Sonra sahneye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim çıktı. Terim'e övgüler yağdıran Ünal Aysal "Bu akşam çok konuşmayacağım. Çünkü sezon boyunca, yaşananlar nedeniyle mecburen çok konuştum. 25 milyon taratftarımızın hislerine tercüman olmak için tek bir hareket yapmak istiyorum. Hocam ne mutlu sizinle birlikte olmak" dedi.

 

"ŞAMPİYONLUK ANAMIZIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR"

Fatih Terim ise "duygusal" bir konuşma yaptı. Terim "Sevgili Galatasaraylılar.Aslantepe'de, Aslan Yolumuz'da bu sezonki son günlerimiz. Bu yolda oyuncularımız aslan gibi yürüdü ve sizinle beraber bu başarıyı kazandı. Galatasaray'ın büyük taraftarı her konuda örnek olmuştur. Gerek centilmenlikte gerekse takımına sahip çıkmada, hoşgörüde ve saygıda en az şampiyonluk kadar başarılıdır. Taraftarımıza, burada olmayan tüm taraftarlarımıza elimi kalbime götürerek selam yolluyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlamak hakkımızdır. Anamızın ak sütü kadar helaldir. Başta kendi annem olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Yaptığı ve haklı çıktığı koreografileri için ultrAslan'a teşekkür ediyoruz. Demek ki ultrAslan'ın daha evvelden görme gibi bir yeteneği de var. Başta Sayın Başkan olmak üzere, şampiyonlukta emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Galatasaray camiasına destekleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 "GALATASARAY'IN GERÇEK 1 NUMARASI ÜNAL AYSAL"

Terim "Galatasaray'ın gerçek 1 numarası" diye nitelediği Başkan Ünal Aysal'a "1 numaralı" ve tüm futbolcuların imzaladığı forma hediye etti. Ünal Aysal da Fatih Terim'e 5 numara formalı bir "efsane" heykelciği hediye etti. Konuşmaların ardından futbolcular teker teker sahneye çağrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.