Güiza'nın yerine müthiş golcü

Güiza'nın yerine müthiş golcü

Daum, sık sık İspanyol medyasına "Ayrılmak istiyorum" diyen Güiza'nın yerini müthiş bir isimle doldurmanın planlarını yapıyor.

Daniel Güiza'nın sık sık "Ayrılmak istiyorum" demesiyle canı sıkılan yöneticileri, teknik direktör Daum rahatlattı: Hiç merak etmeyin, giderse yerine çok daha iyisini getiririz. Uzun süredir takip ettiğim Alejandro Dominguez müthiş bir golcü. Onu alırsak gol yollarında hiçbir sorunumuz olmaz...

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, son dönemde sık sık İspanyol medyasına "Türkiye'den ayrılmak istiyorum" diyen Güiza'nın yerini müthiş bir yıldızla doldurmanın planlarını yapıyor.


Alman hocanın, yöneticilerle yaptığı görüşmede konuyla ilgili olarak "Kimse merak etmesin, Güiza'nın ayrılması hiç sorun olmaz. Benim uzun süredir takibimde olan müthiş futbolcular var. Örneğin Rubin Kazan'lı Dominguez olağanüstü bir golcü. Onu alırsak gol yollarında hiçbir sorunumuz kalmaz" diye konuştuğu belirtildi.


Daum'un kendinden emin konuşması yöneticileri sevindirirken, sözünü ettiği Arjantinli Dominguez'in menajeri de birçok takımdan transfer teklifi aldıklarını söyledi.

Gökdeniz'in takım arkadaşı olan 28 yaşındaki forvet, bu sezon müthiş performansıyla Rusya ligini adeta kasıp kavuruyor. 19 maçta 16 golle, krallıkta 2. sırada yer alan yıldız futbolcu, "Altı yıldır Rusya'dayım. Artık ayrılma zamanı geldi" açıklamasıyla kulüplere mesaj verdi. Dominguez'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.


Gökdeniz: Sanki golü kokluyor


Rubin Kazan'da Türkiye'yi başarıyla temsil eden Gökdeniz Karadeniz, takım arkadaşı Alejandro Dominguez'e övgü yağdırdı.

Dominguez'in Avrupa'nın en yetenekli golcülerinden biri olduğunu söyleyen Gökdeniz, "Hakikaten müthiş biri. Sağ ayak, sol ayak, kafa, uzak, yakın her şekilde gol atabiliyor. Sanki golü kokluyor. Yeteneğine hayranım. Formasını giydiği her takımı sırtlar. Eğer F.Bahçe onu alırsa hakikaten çok büyük iş yapar" diye konuştu.

Etiketler :