Gül bütünlemeye bıraktı

Gül bütünlemeye bıraktı

Abdullah Gül'den nalına da mıhına da vuran açıklama. Cumhurbaşkanlığına aday mı? Ak Partiye neden kırgın?

 

-Uzun bir süredir bazı çevreler AK Parti'nin gerçek öncüleri kurucuları onun içeride dışarıda itibarında çok büyük emeği geçmiş arkadaşlar hakkında her türlü ahlak dışı davranışlar bunları da nasıl organize olduğunu dünya alem biliyor artık.


Abdullah Gül'ün hayatından en ilginç anlar. 

SİYASETE GİRMEYECEĞİNİ AÇIKLADIM
7 sene tarafsız olarak Cumhurbaşkanlığı yaptım günlük siyasete girmeyeceğimi söyledim bütün birikimimi tecrübemi yeri geldiğinde ülkem için paylaşma sorumluluğum var. Ülke zaten yeteri kadar kutuplaşmanın içerisinde Türkiye'nin önüne bakması gerekir. Hükümete yardımcı olmak gerekir. Türkiye'nin bütün bu zorlukları aşması gerekir. Beraberlik içinde soğukkanlı hareket edilmesi gerekir. Polemiklere sokmak için uğraşanları da ciddiye almam."


seçimlerinde aday mı? Abdullah Gül basıp gitti!

 

 

Abdullah Gül'ün, Saadet Partisi'nin başına gececeği ve CHP Milletvekili Deniz Baykal ile bir görüşme yaptığı iddia edilmişti. Deniz Baykal da CNN Türk canlı yayınında Abdullah Gül ismini ortaya atmıştı.

Abdullah Gül'ün mesaj vermek için neden Esenyurt'ta bir camiiyi ve cuma namazı çıkışını seçtiği de merak konusu. 


ERDOĞAN GÜL İÇİN 2 MAYIS'TA NE DEMİŞTİ?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2 Mayıs tarihinde AK Parti'ye üye olduğu gün Abdullah Gül için de ilk kez konuşmuştu. İsim vermeden parti kuracağı spekülasyonları yapılan Gül için şunları söylemişti;

-"Bu ağır yükü çekemeyenleri, onları ademe mahkûm ediyor, değerlendirmesini milletimize bırakıyoruz. Bugüne kadar bu davaya, bu partiye sırtını dönüp de iflah olan kimse görmedim.”

Bugüne kadar Abdullah Gül hakkında yorumsuz kalan Erdoğan'ın bu sözleri kamuoyunda 'meydan okuma' olarak algılanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.