Gülen terör örgütü lideri ilan edilecek

Gülen terör örgütü lideri ilan edilecek

Radikal gazetesi yazarı İsmail Saymaz, Hidayet Karaca'nın tutuklandığı 14 Aralık operasyonu sonrası Fethullah Gülen'in terör örgütü lideri ilan edileceğini iddia etti.

Radikal gazetesi yazarı İsmail Saymaz, 14 Aralık operasyonunun Fethullah Gülen'in terör örgütü lideri ilan etmek için yapıldığını söyledi. Saymaz, Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın gözaltına alındığı ve dört kişinin tutuklandığı soruşturmanın da bu davanın ilk basamağı olduğunu iddia etti.

İsmail Saymaz, katıldığı televizyon programında 14 Aralık soruşturması sonrası Fethullah Gülen'in terör örgütü lideri ilan edileceğini söyledi. Saymaz şöyle konuştu;

"Buraya kadar gelen tüm soruşturmalara baktım. Haklı davalar, esaslı ve kuşkulu. Açılması gereken davalar hem Ankara'daki hem İstanbul'daki. Bu soruşturmaya baktığımızda çıktıkları yer başlangıç noktası doğru olsa da ben bu soruşturmanın Fethullah Gülen'i terör örgütü lideri ilan etmek için açıldığını düşünmeye başladım. Yani delilden suça değil, suçlu diye tespit edilen kişiden delile doğru gidilen bir dava olacak. Zaten Fethullah Gülen'in terörist ilan edileceği, Samanyolu ve Zaman grubunun da bu örgütün bir aparatı olacağı belliydi, bu soruşturmanın da bunun bir basamağı olduğu düşüncesindeyim."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.