Gülen'den Burak Can Karamanoğlu'na taziye mesajı gelmedi

Gülen'den Burak Can Karamanoğlu'na taziye mesajı gelmedi

Dün kalabalık bir cenaze töreni ile toprağa verilen Berkin Elvan için taziye mesajı yayınlayan Fethullah Gülen, çıkan olaylarda öldürülen "muhafazakar ailenin çocuğu" Burak Can Karamanoğlu'nu es geçti.

Hükümet ile aralarındaki gerginlik nedeniyle, ortak noktası hükümete muhalif olan hemen her kesimle ittifak kuran Gülen Cemaati yine tarafını belli etti. 

BERKİN'E TAZİYE MESAJI

Gezi olayları sırasında polisin attığı gaz fişeğinin başına gelmesiyle yoğun bakıma giren ve 269 gün sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için görkemli bir kalabalık cenaze töreni düzenledi. İş dünyasından medyaya, siyasetten sanat dünyasına kadar birçok isim Berkin Elvan için taziye mesajı yayınladı. Taziye mesajı verenlerden biri de Fethullah Gülen'di. 

BURAK CAN'I UNUTTU

Gülen'in Berkin için taziye mesajı yayınlaması çok normal ve takdir edilecek bir davranışken, aynı inceliği, eylemcilerin dün gece öldürdüğü muhazafakar bir ailenin çocuğu olan 22 yaşındaki Burak Can Karamanoğlu için göstermemesi dikkat çekti. 

TWİTTER'DA ALAY KONUSU OLDU

Gülen'in bu tavrı sosyal medyada hem tepki topladı hem de alay konusu oldu. Samanyolu TV'nin tweet'lerini ve Gülen'i ti'ye alan bir hesap, Gülen'in taziye mesajı yayınladığını belirterek komik bir tweet attı. Taziye mesajında şu ifadelere yer verildi: "Bu atmosferin son kurbanı 21 yaşındaki Burak Karamanoğlu olmuştur. Yetmez ama buna da şükür"

ensonhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.