Gülen'den suikast iddiasına jet yanıt!

Gülen'den suikast iddiasına jet yanıt!

Fethullah Gülen'den, avukatı aracılığıyla, Sümeyye Erdoğan'a suikast yapılacağına dair basına yansıyan iddialarla ilgili olarak sert bir açıklama geldi. Gülen'in Avukatı Nurullah Albayrak, 'Sümeyye'ye suikast emri' haberi için "Gayri ahlaki bu iftira, ins

Star ve Akşam gazetesinin 'Paralel yapı' Sümeyye Erdoğan'a suikast planladı' haberiyle ilgili olarak Fethulllah Gülen'den jet yanıt geldi.

İFTİRA

Fethullah Gülen adına açıklama Avukat Nurullah Albayrak, 'Sümeyye'ye suikast emri' haberi için "Gayri ahlaki bu iftira, insafsızca Sayın Fethullah Gülen'e atfedilmeye çalışılmıştır" dedi.

Muhataplarınca ifade edildiği şekli ile birkaç gündür havuz bataklığına mensup, sermayesi haram üzerine kurulu medya organlarında akla ziyan senaryolar yazılmakta. Bu senaryolar tüm muhatapları tarafından sert bir şekilde yalanlanmasına ve yapılanın 'tetikçilik' olduğu ifade edilmesine rağmen aynı zihniyetle yeni iftiralar atılmaya devam etmektedir.

"Hukuksuzluğun ve ahlaksızlığın bu seviyesizliğine, yalanın bu kadarına toplumumuz hiçbir dönemde rastlamamıştır" diyen Nurullah Albayrak, söz konusu gazetelerden şikayetçi olacaklarını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.