Gülen'e 'destek' verir gibi oldu

Gülen'e 'destek' verir gibi oldu

Gazze ve insanlık için hayatlarını feda etmekten kaçınmayan Yardım gönüllerini eleştiren Gülen Hocanın sözlerine Kılıçdaroğlu ne dedi?

Gülen Hocanın Siyonist İsrail'in kanlı baskınını değerlendirirken, İHH'nın İsrail'den izin almamasını eleştirip ve "İsrail'in onayı olmadan hareket etmek, otoriteye başkaldırıdır" sözlerine çok sayıda yazar, kanaat önderi ve aktivistlerin yanı sıra Bakan Ertuğrul Günay tepki gösterirken, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gülen'Hoca'ya "Hocaefendi her zaman olduğu gibi doğruyu söylüyor" sözleri ile destek vermişti. Peki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ne düşünüyor?

İşte o soru gazeteciler tarafından Kılıçdaroğlu’na soruldu.

Kılıçdaroğlu,gazetecilerin Fethullah Gülen'in bugün gazetelere yansıyan açıklamalarına ilişkin soruları üzerine, haber metninin tamamını görmediğini, sadece televizyon haberlerinde dinleyebildiğini söyledi.  Sözlerinin devamında ise Kılıçdaroğlu, ''Ulaşan bilgiler nedir, bu açıklamanın dayanağı nedir bilmiyorum ama öyle anlaşılıyor ki, bu konuda kaygılar var. Sağlıklı bir tartışma ortamı da yoktu. Sanırım bu açıklama sağlıklı bir tartışmaya zemin hazırlayacaktır'' dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :