Gülen'in avukatlarından Mason açıklaması

Gülen'in avukatlarından Mason açıklaması

Hakkında 3 farklı suçtan yakalama kararı bulunan Fethullah Gülen'in avukatları, bugün Yeni Şafak gazetesinin yayınladığı Gülen'in Mason olduğu iddia edilen belgelerle ilgili açıklama yaptı.

Yeni Şafak gazetesi, Fethullah Gülen'in şimdiye kadar hiç bilinmeyen ilişkilerini açığa çıkaran tarihi belgelere ulaştı. Gülen'in daha askerlik döneminde Mason teşkilatları ile bağlantıları, bu bağlantılar üzerinden Moon tarikatı, MOSSAD ve CIA ile irtibatları, gençlik döneminden itibaren bir proje olarak yetiştirilip hazırlanmasına dair çarpıcı bilgi ve belgeler gün yüzüne çıktı.

 

Fethullah Gülen avukatları aracılığıyla konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

 

Gülen’in avukatları, "Karanlık bir mekzede üretilip Yeni Şafak gazetesinde servis edilen yalan haber, bazı gazete ve gazetecilerin ahlak, hukuk ve etik gibi en temel ilkelere sahip olmadıklarını açıkça bir kez daha göstermiştir" dedi.

 

 

Açıklamada, Gülen’in, hayatının hiçbir anında karanlık, sırlarla dolu, gizli bir dönemi ve ilişkisi olmadığı iddia edilirken, “Unutulmamalıdır ki; 28 Şubat Sürecinde atılan manşetler nasıl utanç vesikası olarak hafızalara kazındıysa, bugün atılan manşetler de, yaşanılan alacakaranlık kuşağı son bulduğunda gazetenin sahibi Albayrak grubu başta olmak üzere tüm sorumluları için utanç vesikası olacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.