Gülerce: Gülenciler HDP'ye oy verecek!

Gülerce: Gülenciler HDP'ye oy verecek!

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Gülen cenahının 1 Kasım seçimlerinde HDP´ye oy vereceğini yazdı.

Star Yazarı Hüseyin Gülerce, "Erdoğan´ı durdurma cephesi telaşta.." başlıklı bugünkü yazısında 1 Kasım seçimleri öncesi siyasi tabloyu analiz ederek, Gülen grubunun HDP´ye oy vereceğini yazdı.

Gülerce, Erdoğan´ı durdurmaya çalışanların en başında ABD´deki Neoconlar, Yahudi lobisi, Ermeni lobisi, İsrail, AB yönetimi ve Avrupa´nın güç merkezleri, İran ve Suriye´nin geldiğini yazdı.

İşte Gülerce´nin yazısının o bölümü:

1 Kasım´da da Gülen cemaati hiç tereddütsüz HDP´ye oy verecektir. Gülen medyasında, “1 Kasım seçimlerinde de oyum HDP´ye” yazıları döşenmeye başlandı bile. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP´nin destekçisi olduktan, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefettin yanında yer aldıktan sonra bir güçlerinin olmadığını herkes gördü. Hele 7 Haziran seçimlerinde çıkardıkları bağımsız adayların hiçbirinin seçim kazanamaması ile tükendiler. Bu seçimde tek bağımsız adayları yok.

Doğan medyasındaki külhanbeylik, Gülen medyasında Ekrem Dumanlı depremi, Batı medyasındaki parmak sallamalar bir telaşın ifadesi. Ufukta, tek başına AK Parti iktidarı görünüyor diye mi?"

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.