Gümülcine'de 29 Ekim Resepsiyonu'nun düzenleneceği otelin yetkilileri tehdit edildi

Gümülcine'de 29 Ekim Resepsiyonu'nun düzenleneceği otelin yetkilileri tehdit edildi

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu, tehditler üzerine resepsiyonun tarih, yer ve saatinin değiştirilmesi gereğinin ortaya çıktığını duyurdu

ANKARA (AA) - Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu, kentte 29 Ekim Resepsiyonu'nun düzenleneceği otelin yetkililerinin tehdit edilmesi üzerine, resepsiyon adresinin değiştirildiğini duyurdu.

Başkonsolosluğun Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu için bir otel ayarlanarak resepsiyon davetiyeleri dağıtıldı.

Söz konusu otelin yetkilileri, dün Başkonsolosluğa gelerek çalışanlar da dahil, tehdit telefonları aldıklarını, bu nedenle güvenlik sorunu yaşanabileceğini belirtti.

Otel yetkilileri aynı gün "teknik sebeplerden" dolayı oteli, 28 Ekim'de tahsis edemeyeceklerini Başkonsolosluğa yazılı bildirdi.

Başkonsolosluk, bu çerçevede Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nun tarih, yer ve saatinin değiştirilmesi gereğinin ortaya çıktığını; resepsiyonun 29 Ekim'de 13.00-15.00 saatlerinde Başkonsolosluğun bahçesinde düzenleneceğini açıkladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.