GÜNDOĞDU: 28 ŞUBAT'IN SİYASETEN MAĞDURU N. ERBAKAN'DIR

GÜNDOĞDU: 28 ŞUBAT'IN SİYASETEN MAĞDURU N. ERBAKAN'DIR

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Necmettin Erbakan'a haksızlık yapanların ancak cenazesinde özür dileyebildiğini söyledi.

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde açılan 'Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katılan Gündoğdu burada yaptığı konuşmada, fotoğraflara bakınca Türkiye’nin geçmiş tarihini yeniden görme imkânı bulduklarını belirterek, "Bugün net olarak görüyoruz ki Erbakan'ın ömrü emperyalizmle mücadeleyle geçmiştir. Gerek içerde gerek dışarıda her türlü kirli işlerle, kişilerle kavgayla geçmiştir" dedi.

Erbakan'ın ülke sevgisinin başbakanlık makamının üstünde olduğu için, bu görevi bıraktığını ifade eden Gündoğdu, ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı sabırla mücadele ettiğini belirterek, 28 Şubat döneminin başörtülüler başta olmak üzere binlerce mağdur oluşturduğunu, siyaseten en büyük mağdurun ise Necmettin Erbakan olduğuna dikkat çekti.

Necmettin Erbakan'ın ömrünün içerde ve dışarıdaki vesayetçilerle mücadeleyle geçtiğini kaydeden Gündoğdu, Erbakan'ın yetiştirdiği siyasetçilerin bu görevi sürdürdüğünü dile getirdi.

Necmettin Erbakan'ın İslam dünyasının birlik ve beraberliğini önemsediğini, bunu yaparken de maddi  ve manevi kalkınmaya da ağırlık verdiğini söyleyen Ahmet Gündoğdu, "Erbakan'ın dünya mazlumları ve Müslümanları için verdiği mücadelenin önemini bugün daha iyi anlıyoruz. Başbakanlığı döneminde hem milletimizin hem de memurların hamisi olduğunu gördük. Emperyalizme karşı verdiği mücadele, Müslümanların ittihadı için yaptığı çalışmalar, akıttığı terler, bizim değerler anlayışımız adına çok önemli ve kayda değerdir" şeklinde konuştu.

Necmettin Erbakan'ın aklın ve ruhun, medeniyet değerlerimizle teknolojinin birlikte ele alınmasını önemsediğini dile getiren Gündoğdu, "Medeniyet değerlerimizle teknolojinin birlikte ele alınmasına çok önem verirdi. Her açıdan küresel güç vizyonuna öncülük ediyordu" dedi.

Erbakan'ın hizmetlerinin unutulmayacağına da dikkat çeken Gündoğdu, Necmettin Erbakan isminin Sinop Üniversitesi veya Konya'daki üniversitelerden birine verilmesini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.