GÜNDOĞDU: HAYIRLI OLSUN

GÜNDOĞDU: HAYIRLI OLSUN

MEMUR-SEN’DEN ERBAKAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve bağlı sendikaların genel başkanlarıyla, Saadet Partisi Genel Başkanlığı’na seçilen Necmettin Erbakan’ı ziyaret ederek genel başkan seçilmesinden dolayı kutladı.

 

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Erbakan, Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olan Memur-Sen’in memurların haklarını savunmak için canla başla çalıştığını belirterek, “Biz Memur-Sen’i bütün prensipleriyle ve inanışıyla, her zaman bir kardeş kuruluş olarak görmüşüz. Bugün de kardeşlerimizin ziyaretinden aynı bahtiyarlığı duyuyoruz” dedi.

 

ERBAKAN, 1996’DAKİ MEMUR ZAMLARINI HATIRLATTI

Hak aramanın mukaddes bir vazife olduğunu kaydeden Erbakan, “Memurların hakkını aramak için mücadele ediyorsunuz. Bir insan hak ararken emri hak vaki olursa, şehit olur. Hak aramak o kadar mukaddes bir görevdir. Böyle mukaddes bir görev ifa ediyorsunuz. Ondan dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Görüşmede iktidarları döneminde memurlara yönelik yaptıkları hizmetleri de anlatan Erbakan, “Bugüne kadar Milli Görüş olarak, ne komünizm ne kapitalizm; Adil düzen inanışıyla memurlara haklarını vermek için en güzel hizmetleri yaptık” dedi. 1996’da 26 Haziran’da Başbakan olur olmaz 1 Temmuz’da işe memura yüzde 50 zam yaparak başladıklarını hatırlatan Erbakan, “Altı ay sonra bir yüzde 30 daha verdik. Sonra yüzde 25 daha. 100 alan memur 257 almaya başladı. Bundan dolayı 15 seneden beri hep bu bir efsane halinde konuşulmaktadır. İnşallah eski yaptığımız hizmetlerden daha büyüklerini yeniden yapmak nasip olur” dedi.

Erbakan, memurların haklarını korumayı her zaman bir görev saydıklarını kaydederek, “Elimizden gelen gayreti göstermişizdir. Şimdi inşallah Allah’ın lütfuyla yeniden geliyoruz. Tekrar yüzde 50 ile başlayacağız. Müjdeler olsun. Bolluk geliyor, bereket geliyor” diye konuştu.

 

GÜNDOĞDU:  HAYIRLI OLSUN

Ziyarette konuşan Ahmet Gündoğdu ise, Erbakan’ı yeni seçildiği görevinden dolayı tebrik ederek, “Yeni yapmış olduğunuz kongrenin hayırlı olmasını diliyoruz. Memur-Sen ailesi olarak, yeni seçildiğiniz görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu. Erbakan’ın doğum gününü de kutlayan Gündoğdu, “Cenabı Hakk, daha nice uzun ömürler versin” dedi.

Öteden beri Erbakan’ın başında bulunduğu partilerde milli ve manevi değerlere önem vererek yapmış olduğu siyaset ile Memur-Sen’in insana, milli ve manevi değerlere bakışının örtüştüğünü vurgulayan Gündoğdu, “Biz siyasetin insan için yapılmasını, insana hizmet için yapılmasını çok önemsiyoruz. Bunu da geçmişte Başbakanlığınız dahil bulunduğunuz bütün görevlerde en iyi şekilde yerine getirdiğinize tanıklık ettik. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğini biliyoruz” diye konuştu.

392 bin üye ile Memursen’in ülkenin en büyük konfederasyonu olduğunu belirten Gündoğdu, “Özelde üyelerimizin özlük haklarını, genelde ülkemizin ve insanlığın geleceğini dert edinerek sendikacılık yapıyoruz. Bu bazen hizmetli kardeşimizin geçim sıkıntısını çözmek için bir mücadeleye, bazen ülkemizin demokratikleşmesi için milli, manevi değerlerin vesayet rejiminden kurtulması için bir mücadeleye, bazen Filistin’de, Gazze’de ve Doğu Türkistan’da zulme uğrayan insanlık için bir mücadeleye dönüşüyor” dedi.

 

Etiketler :