Gündoğdu: Keşke bizi dinleyeceklerine Allah'ı dinleseydiler

Gündoğdu: Keşke bizi dinleyeceklerine Allah'ı dinleseydiler

Hukuksuz dinlemelere tepki gösteren Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Bizleri teknik takibe alanlar, dinleyenler keşke Allah'ı dinleseydiler

Konferansta konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Asım’ın Nesli gibi ufku geniş, Bedr’in Aslanları gibi canını hak yoluna serecek kadar cesur, adaleti ile düşmanını dize getirebilecek kadar merhametli, yarını görebilecek kadar öngörülü bir genç nesil istiyoruz" dedi.

 

 

 

08032014-8

 

 

YARINI GÖRECEK BİR NESİL İSTİYORUZ

Başkan Gündoğdu, "Günümüz dünyasının koşullarının, gençleri milli ve manevi yönde yozlaştırdığına dikkat çeken Gündoğdu, bunun önüne geçmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını vurguladı. İnsani değerleri gözeten, toplumsal sorumluluk üstlenebilen gençlere ihtiyaç duyulduğunu anlatan Gündoğdu, “Çağın gelişmelerini yakından takip eden, üretebilen ve bunu yaparken de değerleri ve geleneklerini koruma başarısını gösteren bir gençlik arzuluyoruz. Asım’ın Nesli gibi ufku geniş, Bedr’in Aslanları gibi canını hak yoluna serecek kadar cesur, adaleti ile düşmanını dize getirebilecek kadar merhametli, yarını görebilecek kadar öngörülü bir genç nesil istiyoruz" diye konuştu.

 

OPERASYONUN HEDEFİ TÜRKİYE

17 Aralık sürecinin Gezi olaylarının devamı olduğunu vurgulayan Ahmet Gündoğdu, "Bugün gezi zekalıların Gezi olaylarıyla başlattığı küresel operasyon denemesinin çok daha güçlü bir şekilde sahaya sürüldüğünü görüyoruz. Burada sanki hedef Başbakanmış gibi duruyor. Ama Başbakanın üzerinden esas hedefin Türkiye olduğunu görüyoruz" dedi.

 

08032014-9

 

KEŞKE BİZİ DİNLEYECEKLERİNE ALLAH'I DİNLESEYDİLER

Küresel operasyonun içerisinde "Referanduma destek veren" yapıların da olduğunu vurgulayan Ahmet Gündoğdu, "Bu süreçte yaşanan en büyük talihsizlik budur. Topsakal ve beşli çete gibi yapılarla birlikte hareket etmeleri hatta dinleme çetesinin içerisinde yer almaları oldukça üzücüdür. Değerleri bir olan insanların, kendi tabanlarının aleyhine gelecek pozisyonlarda yer alması kabul edilemez. Bizleri teknik takibe alanlar, dinleyenler keşke Allah'ı dinleseydiler. Allah'ı dinlemiş olsalardı, özel hayatın mahremiyetinin İslam'a göre en temel hak ve özgürlük olduğunu göreceklerdi" diye konuştu.

 

08032014-10

 

TÜRKİYE NEDEN HEDEF ALINDI?

17 Aralık ile Türkiye'nin neden hedef alındığını ise Gündoğdu şu şekilde sıraladı:

"Başbakan Erdoğan'ın, Davos'ta “one minute” demesi,

*Mavi Marmara sonrası sergilenen dik duruş,

*İsrail'in çaresizliği,

*BM'nin çarpık demokrasi anlayışına rest çekilmesi,

*Suriye'de mazlumlara destek verilmesi,

*İmam Hatip Liselerinin önünün açılması,

Türkiye'deki yasaklar ile mücadele edilmesi…"

 

08032014-12

 

ANADOLU ÇOCUKLARI HEDEF ALINIYOR

17 Aralık küresel operasyonunu yapanların perde arkasında Türkiye düşmanı ülkelerin olduğunu vurgulayan Gündoğdu, Mısır'da yaşanan darbeye darbe diyemeyenlerin, sürece destek verdiklerini ifade etti. Gündoğdu, Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu hedef alan yapıların bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldıklarını da belirterek, "Asıl rahatsızlık Müslümanların uyanışı ve Anadolu çocuklarının Yeni Türkiye için çaba sarf etmeleridir" dedi.

 

Konferansın ardından Adanmış Toplum İnşaası Derneği (ATİ-DER) Başkanı Mazhar Aydoğan, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'ya plaket takdim etti.

 

08032014-11

 

Ahmet Gündoğdu programın ardından gençlerle sohbet etti. Genç Memur Sen Ge nel Başkanı Eyüp Beyhan da programa katıldı

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.