'Bir teneke mevzusu vardı'

'Bir teneke mevzusu vardı'

Referandumdan sonra 12 Haziran seçimlerini de en doğru tahmin eden araştırma şirketi Andy-Ar Başkanı Acar, 'CHP'yi yüzde 25 gösterenlere teneke takacağım' diyen Gürsel Tekin'e selam gönderdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin seçim öncesinde de partisinin oylarını yüzde 25’lerde gösteren anket şirketlerini hedef yaparak “Buradan ilan ediyorum. 2011 seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu anketleri tarihe gömecek, kamuoyu araştırma şirketlerinin kıçına da teneke bağlayacaktır. Bunu burada öz güven içinde söylüyorum” demişti.

FARUK ACAR O GÜN SORMUŞTU

Gürsel Tekin’in sözleri araştırma şirketlerinin tepkisine neden olurken, Andy-Ar Şirketi’nin Başkanı Faruk Acar, “CHP yüzde 25’lerde bir oy alırsa biz tenekeyi kimin neresine bağlayacağız?” diye konuşmuştu.

"TENEKEYİ YÜZDE 30 GÖSTERN ŞİRKETE TAKSIN"

Andy-Ar Araştırma Şirketi Genel Müdürü Faruk Acar, “Sayın Gürsel Tekin’e dün selam gönderdim, unutmasın mevzuyu diye. Bir siyasetçi olarak onun nasıl bir çevresi ve saygınlığı var ise, bizim de kendimize göre bir saygınlığımız, itibarımız var. İstifa edip etmeme konusunu kendisi bilir ancak Sayın Tekin artık tenekeyi CHP’yi yüzde 30’larda gösteren şirkete bağlayabilir. Şimdi biz soruyoruz nerelerine bağlayalım tenekeyi" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.